Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че отивам при майка ми, която е починала

Сънувах, че отивам при майка ми, която е починала

Сънувах, че отивам при майка ми, която е починала
Искам да споделя един много странен сън. Сънувам, че отивам при майка си, която всъщност е починала, че тя ме чака при един лекар на преглед.

Аз отивам, а тя ми казва, че много съм се забавила и било лошо и цялата и гуша е с едни страшни топки и отоци. Казвами, че е много болна и ще умре, а аз и казвам, че и аз имам такива неща по гушата си, значи и аз съм болна.

След което влизаме при доктора, пък се озоваваме в двора на училището и се събудих. Моля някой, ако знае какво значи този сън да ми каже.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
zeki
zeki
17.03.2011 20:49
Напълно сам съгласна с Грета. Обърни внимание на здравето си, майка ти се тревожи за теб и чрез съня ти те предупреждава. А за това, че е починал дядото, съпруга ти може да има нещо общо със съня ти. Майка ти може би се опитва да каже, че има болест и смърт около теб. Не искам да те тревожа, просто мои предположения.
Желая ти всичко да ти е наред. Късмет, Дани.
0
0
даниела
даниела
17.03.2011 08:20
Благодаря за съвета, който ми даде да ще отида на лекар за всеки случай, но искам да споделя, че на другият ден след сънят ми почина дядото на моят съпруг. И аз си тълкувам сънят като предизвестие за това, което се случи. Но вве пак благодаря за коментара.
0
0
greta
greta
15.03.2011 22:00
Даниела, мисля че нашите близки идват от Отвьдното не само за да ни успокоят и да ни покажат, че продьлжават да са с нас, Те идват и да ни предупредят да си обьрнем внимание на здравето или да фокусират вниманието ни вьрху някакьв проблем. В никой случай не искам да те плаша, това е само сьвет. Защо не отидеш на ендокринолог и да помолиш да ти направи изследване на щитовидната жлеза, това е само привантивна мярка. Желая ти да си жива и здрава.
0
0