Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Харесвам го, ама.....

Харесвам го, ама.....

Харесвам го, ама.....
Здравейте. Искам да споделя с вас нещо, защото до сега не съм се чувствала така. Миналата година се преместих в ново училище(след 7-ми клас)и там видях едно момче.

Той е по - голям от мен, но аз го харесах още първият пък когато го видях, но ние не се познаваме, имаме няколко общи приятели, но само толкова, а и с тях не съм много близка.

И така от близо година аз го гледах от страни. Но тази година стана доста интерестна. Забелязах, че понякога и той поглежда към мен, погледите ни започнаха да се засичат, и в последно време когато това ставаше, аз свеждах поглед и се усмихвах леко. Това продължи около седмица-две.

И онзи ден отидох с една приятелка до закусвалнята, той не бе там. Ние влязохме, тя си поръча нещо и докато чаках ме той влезе. Когато тръгнах ме към вратата, той тръгна след нас и в буквалният смисъл се опря в мен.

Ако беше препълнено бих си казала, че просто има много хора и за това се е опрял в мен, но беше празно. Аз излязох и тръгнах след приятелката ми, а той се провикна: "Вратата се затваря, момиче".

Аз не знаех къде се намирам казах сам:о "Добре" без дори да се обърна, макар че това където го каза да нямаше смисъл, защото той бе след мен и нямаше как да я затворя.

На следващият ден не сме се засичали, но днес се засякохме и макар да имаше много място, той отново мина на милиметри до мен. Та се чудя дали си въобразявам или наистина ме е забелязал.

Допитвам се до Вас защото не съм много на "ти" с тези работи. А когато си даваш напразни надежди, после много боли.

Благодаря предварително./b b
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Hiphoplove
Hiphoplove
01.04.2011 22:56
За да спи с нея ли ? Не мислите ли, че е още малка за такива неща ? Доколкото за момчето - според мен имаш някакви шансове, гледай го винаги в очите като се срещате и се опитай да узнаеш повече за него. В момента и аз харесвам момче в 8 клас, но според мен е невъзможна любов моето за жалост.
0
0
zeki
zeki
18.03.2011 17:20
Напълно съм съгласна с Biscuit. Твърде малка си за да се эанимаваш с него. Повярвай ми, на края ти ще страдаш, а на него нищо няма да му има. Той ще те използва, за да спи с теб.
0
0
Biscuit
Biscuit
12.03.2011 13:31
Момиче, я не се занимавай. Предишните коментари изобщо не ги чети. Запомни, че момчетата са използвачи, а ти си малка. Той очевидно е по-голям от теб и си мисли, че може да те манипулира. Бъди сигурна, че между вас няма нищо, сега може да си мислиш, че много го харесваш и обичаш, но ти гарантирам, че това не е така. Той ще те използва, за да спи с теб, защото си глупава и още не си ясно, и ще те захвърли. А пък и мъжете под 25 не могат да ти дадат това, което ти искаш. Ти си преценявай искаш ли да бъдеш наранена.
0
0
очам те Аличко
очам те Аличко
12.03.2011 08:53
Много е тежко така и аз страдам като теб.
Много го харесвам, той е от 8-ми клас, аз съм в 7-м клас и го обичам много, никога не вярвах, че ще стане така.
Той си има гадже. Аз отивам да му кажа, че искам да бъдем гаджета и го видях как се целува с нея и се отказах. Но аз не се отказвам от него, щях да се откажа от него, но не защото това момиче, дето се целувала с него му изневеряжа с други.Обичам те.
1
0
!!!!
!!!!
11.03.2011 22:07
Позната история. На мене също ми се случи, след седмица тръгнахме, а след месец той ме заряза. Бях съсипана, обичах го и все още го обичам. Не мога да повярвам как можах да направя такава грешка. По-добре не го прави, от личен опит ти казвам.
0
0
Jennifer
Jennifer
11.03.2011 20:08
Позната история, от която резултатът е кървящо сърце. Обръща ти внимание когато си иска - за една две седмици. После спира- игнорира те 85 % от времето ? Не се занимавай с него, сериозно. Аз още не съм успяла да го превъзмогна, защото му повярвах. Не искам това да се случва на друг - ужасно е.
0
0