Сънувах кама

Сънувах кама
Сънувах, че съм на разкопки в някаква пустинна, скалиста местност. Някой ме въведе в стая пълна със свещенни предмети, бижута и оръжия. Всички бяха направени от благородни метали или редки камъни(видях нещо като опал и нефрит).

Бяха от различни религии и култури, но до сега не съм срещала в музеите и книгите. Всички бяха в перфектно състояние. Човекът, който ме въведе ми каза, да не пипам нищо, но след като излезе посегнах към една кама.

Канията и дръжката бяха черни и инкрустирани със сребърни орнаменти, края на ръкохватката беше оформен като корона. Острието на камата беше направено от някакъв черен метал и имаше странна форма(повече като жезал отколкото като острие).

Тук идва странното - усетих много силни вибрации от острието, които изчезнаха щом го прибрах. Човекът, който ме доведе в стаята се върна и каза, че мога да си взема каквото съм си избрала.

Тук се събудих, както винаги, и не знам дали си получих камата или не. Този сън е прекалено странен дори и за мен. Ако някой може да ми обясни какво означава защото аз не можах да го разбера.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати