Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Понякога знам какво ще се случи

Понякога знам какво ще се случи

Понякога знам какво ще се случи
Цялата работа е патова и тегава и много ме натоварва.
Всичко почна преди 12-13 години или повече не знам, но първия случай, който помня беше тогава.

Ситуацията е следната: Ако ще ми се случи нещо лошо, винаги получавам много силно усещане и като мисъл преминава през мен според случая: "Всичко ще се обърка" - нещата наистина се объркват яко и страдание следва.

Предната вечер преди да се явим с един приятел на държавен изпит, както си вървим и нещо ме удря като мисъл: "Той ще вземе изпита, но ти няма да го вземеш", като пояснявам и двамата нищо не знаем.

Но 30 мин преди края на държавния изпит, той склонява да му дадат да препише и хоп 3-ка, а около мен как се бяха наредили все "приятни хора" и така не го взех.

Други подобни случаи с изпити също е имало. Във 2-ри курс получавам 2-ка на един изпит и както се прибирам нещо пак ме "удря" - Ще имаш 2-ка и на втория". Залози за изход или развитие на мач или друго, не мога да спечеля, все нещо става, че не мога да сложа това, което ми е казано и то не е казано за да спечеля, ами да се мъча.

Примерно последния случай е от мача Левски - ЦСКА. Аз съм за Левски и се очаква да бие такива бяха очакванията поне, но както си гледам мача и нещо ми казва: (не чувам гласове, просто като мисъл минава и в тоя момент ми се отварят максимално очите и все едно гледам, но не виждам нищо докато трае "мисълта") ЦСКА ще вкара гол и ще стане 0:1.

Случайте са безброй, но никога при никакви обстоятелства тези видения не са предназначени да ми помогнат в каквото и да било, включая финансови печалби и никога не е за добро. Винаги е или, че ще се объркат нещата и че нещо няма да стане и никога не пропуска.

На 28 години съм и преди време съм се опитвал, викам си айде следващия път ще заложа или нещо от сорта. Когато ми се даде резултат, но не все едно странна сила ме спира.

Един единствен път ми се каза резутата от футболна среща 1:1, но заложих и на други неща и загубих, а този резултат излезе разбира се, но на него бях сложил най-малко пари и дори не покрих загубите от другите срещи.

Какво може да е това, което само при предстоящо лошо да ми съобщава ? Какъв е смисъла от всичко, след като не мога да променя това, което ще се случи и какъв е смисъла, ако не печеля ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
ANGEL
ANGEL
05.03.2011 22:10
Пробвал съм много пъти, но без успех.
И не е от мисленето на негативни неща - даже напротив - винаги гледам положително към всяко нещо, което правя или преживявам, но това, което се предсказва през тази секунда може би докато тече мисълта става. Много хора си мислят, че това е някакво внушение и човек като мен едва ли не не е с всичкия си, но не ги обвинявам защото и аз, ако някой ми каже нещо, което не разбирам, ще кажа глупости, гледай го тоя на какъв се прави. Изобщо не е хубаво да се споделя такива неща, а още повече, че виждаш духове или си говориш с извънземните защото нормалната реакция на човешкия мозък е отхвърляне.
Просто така е програмиран.
0
0
. bs.bs.
. bs.bs.
05.03.2011 21:44
Здравей, ако пак ти дойде такава мисъл, че ще стане нещо лошо, опитай се да обърнеш нещата в своя полза. Ти знаеш неща, които може би никой не знае. Опитай се да промениш нещата, виж просто, ако пак стане така, направи обратното на това, което знаеш.
1
0
roshi
roshi
04.03.2011 22:41
Мислете позитивно, ако си мислите за лоши неща, може би привличате някаква отрицателна енергия. Аз все се опитвам да правя така, и мисля, че има ефект. Пожелавам Ви да Ви се случват само хубави неща и незабравяйте, че има и др. хора като Вас. Успех.
1
0
ANGEL
ANGEL
03.03.2011 23:21
Да, но защо само за лоши работи получавам известие ? Може би просто има само лоши неща да ми се случват в живота, а това допълнително ме натоварва като знам, че нищо не мога да променя.
Както има една приказва нещо от сорта: Все едно се возя в самолет, който друг управлява, а аз само мога да седя и да гледам.
0
0
roshi
roshi
03.03.2011 20:40
Здравейте, не знам какво значи това, дето ви се случва, но ако това ви накара да се почувствате по - добре и при мен се случва същото, мога да ви дам и пример: ей така, от нищото ми минава мисълта, че шефът ми, който си е на Сф ще се прибере точно днес (02.03.2011)и така става, за друг пример в момента не се сещам, но и при мен така от нищото ми идва някаква мисъл, без преди това да съм си мислила на такава тема и знам, че нещото, което ми е дошло като мисъл ще се случи.
1
0