Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах запознанство

Сънувах запознанство

Сънувах запознанство
Значи, сънувах, че отивам към пощата да взема някои неща. По едно време виждам, че някаква циганка върви зад мен, все едно иска да ме ограби.

Уплаших се и побягнах - стигнах до една спирка. Там имаше хора - някои бяха седнали, включително и едно непознато момче. Уплашена, коленичих до седналото момче и стиснах ръката му.

Мисля, че той разбра какво стана, защото ми помогна да стана и заедно влязохме в пристигналия автобус 102. Седнахме на столовете и се гушнахме. После се запознахме, след което последва първата ми целувка.

После му казах, че имам проблеми със слуха, и дали има проблем за него. Той отговори, че за него няма никакъв проблем. Бяхме като гаджета, познаващи се от няколко часа.

Когато слязохме от автобуса, усетих, че телефона ми го няма. Някаква жена в автобуса го беше вдигнала и го хвърли навън, преди автобуса да затвори врати. Той се счупи.

Това беше съня ми. Означава ли нещо ? Аз в реалността наистина имам проблеми със слуха и ме е страх от обвързване. Но и не искам да остана сама в живота.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати