Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Лъв ме гони на сън

Лъв ме гони на сън

Лъв ме гони на сън
Сънувах, че ме гони лъв. Наблизо имаше една къща с отворена врата и чувах гласове, които ми казваха да се скрия там, но че вратата е счупена. В последния момент успях да се вмъкна в къщата.

Вратите бяха 2 и успях да ги заключа с райбери, преди лъвът да ме настигне. После трябваше да отида някъде, а знаех, че лъвът се разхожда в квартала. Имаше много хора, които се разхождаха нормално.

Пред мен спря автобус с номер 3, не знаех къде отива, но се качих, защото се страхувах. Пътят се оказа познат, край училището от детството ми само, че по- хубав, с много светлини и нова маркировка.

Беше труден на места, но автобусът с лекота изкачи стръмната улица. Помогнете ми да го разтълкувам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Valeria
Valeria
26.10.2009 10:07
Самата аз имах такъв период, в който сънувах само лъвове. По принцип аз съм зодия Лъв и знам, че да сънуваш лъв, означава, че ще се захванеш с големи дела, ще постигаш успехи и ще те приемат във висшето общество. Щом лъвът не те е нападнал или ти не си убила лъв в съня си, всичко е наред.
0
0
Веда
Веда
11.10.2009 21:53
Ще вземеш изпит с тройка, в прекия или в приносен смисъл. Лъвът е началник, шеф, баща, учител, професор - някой висшестоящ авторитет.
0
0