Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Най-странният сън в живота ми

Най-странният сън в живота ми

Най-странният сън в живота ми
Сънувах, че съм с моето семейсто и с семейството на братовчетка ми на Карибите. Но беше странно, защото леля и свако не ми говориха, а свако ми каза да се махам от тях и да ги оставя на мира защото винаги съм им пречила.

В морето бяха разположени малки островчета, големи колкото половин стая. На тях имаше маси и столове като ресторантчета. С кака влизахме във водата да плуваме на две крачки от брега в морето и бях на 7 метра под водата.

И странното е, че можех да си задържам въздуха колкото искам. Но най-страното е, че кака ми имеше брат, а тя няма казваше се Джейсън. Тримата влязохме във водата отново, аз, кака и Джейсън.

Аз видях някаква перка във водата и казах на кака, че това е акула. Тогава Джейсън се приближи и видх как акулата разкъсва Джейсън :cry: :yawn: :x: Ние с кака се качихме на един от островите.

Акулата се опитваше да ни докопа, но се появиха някакви хора от един кораб и убиха акулата. Кака отиде на брега, а аз отидох на кораба. Тогава дойде капитана на кораба и ме хвана и ме заключи в една каюта и потеглиха с мен. :cry:

Аз крещях и виках от вътре, но все едно нямах глас и някой ме дърпаше. Гледах как се отдалечавам от родителите си и от любимите ми роднини, сълзите ми се стичаха.

Дори когато се събудих, бях плакала на сън.:cry: :cry: Цял ден мисля за този ужасяваш сън и се надявам някой да ми го разтълкува или да напише коментар. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Симона
Симона
24.02.2011 12:30
Скъпа, вярвам че това е нормално. На всеки му се случва да има такъв сън. Сигурно трябва да гладаш филми на ужасите и всичко друго, което те плаши. Целувки.
0
0
Поли
Поли
21.02.2011 09:39
Спокойно, гледала си някой филм, който ти е направил голямо впечатление. Аз онзи ден гледах Артур 3 и вечерта сънувах, че спасявам Минимоите.
0
0