Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Хора умират в сънищата ми

Хора умират в сънищата ми

Хора умират в сънищата ми
Здравейте. Проблемът ми е, че напоследък сънувам постоянно как умират хора.

Първо сънувах, че ме достига цунами, но точно преди да падне върху мен се събудих.

После сънувах, че се обаждат на мене и на майка ми по телефона за да ни съобщят, че баща ми е загинал при катастрофа. А той е таксиметров шофьор.

В третия си сън сънувах, че баба ми, която е жива, е легнала на едно леглто, което стои по средата на някаква стая и е умряла. И през целия си сън плача за нея и съм в същата стая.

После сънувах, че умира дядо ми, но не помня много добре съня си.

А на скоро сънувах последния сън. Бях в един парк в моя град. Нарича се "Кайлък". И там по принцип има езеро. И сънувах, че от езерото се издига цунами. А аз попринцип не мога да плувам.

И виждам един съсед и го хващам за ръката за да ме спаси когато вълната падне. После цунамито ни заля и ние бяхме живи. Нищо не стана, все едно е обикновена вълна.

Пропуснах и още един сън. Малко странен. В него най-добрата ми приятелка е вампир и иска да ме убие. Обаче се появява друг вампир и убива нея. Когато я уби страшно много се зарадвах,з ащото иначе те щеше да убие мен.

Проблемът е, че напоследък постояно някой умира в сънищата ми и почти всеки ден сънувам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
215005
215005
28.02.2011 16:43
Когато сънуваш, че някой умира, то означава, че удължаваш живота му. Поне аз така знам, от моите баби и дядовци.
0
0
galia
galia
28.02.2011 01:37
Да сънуваш умрели хора означава, че ще видиш жив, поне при мен е така.
0
0
sunshinee
sunshinee
22.02.2011 22:15
Мерси за отговорите. Снощи сънувах, че ми се обаждат по телефона за да ми кажат, че баба ми е починала като е паднала на улицата и е получила инфаркт. Дори тези сънища да означават добро, на мене не ми е приятно постоянно да сънувам как умират мои близки. Много е гадно. Дори понякога сънищата са толкова реални и като се събудя се радвам, че е било само сън.
0
0
azmia@abv.bg
azmia@abv.bg
22.02.2011 18:12
Всеки ден някой си отива от този свят и идва друг. Кога сънуваме и кога ни има. И аз много живо сънувам, като най-страшно беше, когато бях бременна и сънувах, как детенце си отива на 2 рожден ден. Месец преди това заболя внезапно, бяхме месец в болница и се върна. Благодаря на Бога, че го върна и се моля близките ни да са покрай нас. Запалете свещичка за здраве на всички. И аз вярвам, че когато се сънува смърт означава живот. Всичко хубаво.
0
0
Дени
Дени
21.02.2011 11:58
Знам, че когато умира някой в съня ти, значи му е развалена магия. Не знам колко е вярно или, че нещо лошо умира в теб. Не знам какво означава точно, но съм сигурна, че е за хубаво. Това с цунамито предполам, че е от страх, че не можеш да плуваш. Това с вампирите предполагам много филми гледаш на тази тема и затова така, но това че си се зарадвала, че приятелката ти е мъртва, ми направи най-голямо впечатление. Помисли си дали не и завиждаш за нещо и ако има нещо, което искаш да и кажеш отдавна например, нещо което тя прави, говори, не ти харесва, не го одобряваш и го кажи. Това е от мен, бай за сега.
0
0