Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че се бия с най-добрата ми приятелка

Сънувах, че се бия с най-добрата ми приятелка

Сънувах, че се бия с най-добрата ми приятелка
Бяхме в училище в някакъв час и нещо се лигавехме, говорехме си, тя ми казваше, че едно момче ме гледа, аз и казвах да престане, че не ми пука.

Тя пак продължаваше да ми говори за него, докато изведнъж не се хванахме за ръцете и почнахме да се дращим и да се бием.

Малко по - късно часът свърши и излезнахме навън. Не помня от къде точно тръгна всичко, но както седяхме нещо се сдърпахме и се стигна до боя.

Задърпахме си косите, дрехите, почнахме да се обиждаме. Аз и казвах, че е най - тъпата ми приятелка да ходи с един мангасар (тя наистина ходи с него)и че изобщо не искам да я познавам.

Тя ми каза, че също съм била много зле, не съм виждала истините. Още малко се бихме и аз я оставих, но с нас през целия бой беше същото това момче, за което тя ми каза в часа, че ме е гледало.

И когато се биехме, то ме гледаше и по физиономията му се виждаше, че ме подкрепя. Когато аз си тръгнах от нея, той тръгна след мен и ми каза да се успокоя.

Влезнахме в часа. Госпожата ме попита защо съм толкова разтреперана и аз и казах, че ми е нещо лошо и момчето се засмя. И така свърши съня ми.

Кажете какво може да значи това ?
Благодаря.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати