Сън с баба Ванга

Сън с баба Ванга
Сънувах, че отивам при баба Ванга да ми гледа. Странно, но секретарката и беше една моя съученичка, която в последствие стана моя терапевтка за определен период от живота ми.

Седнах на един стол до масата. Баба Ванга лежеше по гръб на леглото, главата и бе нагоре, към тавана. На главата си имаше черна забрадка.

Не помръдна когато влязох, само си отвърна главата към мен за секунди, погледна ме(ако може да се каже)и пак си застана в същото полжение, в което беше, когато влязох.

Не продума нищо. След малко терапевтката ми ме накара да си тръгвам. Аз казах:"Ама аз съм дошла баба Ванга да ми каже нещо все пак".

Но тя ми отговори:"Няма какво да ти казва баба Ванга, ти си знаеш всичко". И ме накара да си тръгвам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Потребител#226224
Здравейте, снощи сънувах Баба Ванга!
Беше много странен сън, бях на гости при баба ми и бях на двора. Влезна една възрастна жена с черна кърпа на главата, говорихме си, дори се снимах с тади жена, не знаех коя. После роднините ми се прибраха, разказах им за жената и когато им показах снимката, всички бяха изненадани и казаха, че това е Баба Ванга! Аз се хванах за главата и започнах да плача и повтарях "Как така, тя нали не е жива...". Просто в разговора ми с нея се чувствах много добре, много ми хареса, не мопня какво говорихме, но когато разбрах, че е тя - много се изплаших.
Някой знае ли какво може да значи този сън?
0
0
Danielitka
Danielitka
13.07.2011 13:50
Това Пенке според мен са пълни глупости. Тук става въпрос само за един сън, за каква Държавна сигурност пишеш. Освен това не мисля, че всичко може да бъде толкова добре организирано. Те трябва всички от тях да са се занимавали с баба Ванга денонощно. Да и подават информация, защото видиш ли нямат друга работа. Споменаваш Ахмет Доган. От къде си сигурна, че не е отказал срещата си с баба Ванга например от страх ? За Нешка Робева също. Защо да е била манипулирана ? Нешка си е тренирала момичетата, какво толкова може държавна сигурност да и внедри или да и внуши чрез баба Ванга ? Ако момичетата са некадърни и не става нищо от тях, Нешка или баба Ванга, или Държавна сигурност как ще ги направят Златни момичета на България ? Аз лично съм слушала как Нешка казва, че баба Ванга и е казала за едно от състезанията какво ще стане и кое момиче да вземе.А точно това момиче е било болно по това време и наистина печели то състезанието. Е, каква информация е имала преди това баба Ванга и от кого, за да познае това например ? А с мъртвите как е разговаряла, да не би пак някой от Държавна сигурност да и е давал информацията и за умрелите роднини на онзи, който е отишъл при нея? То е било голяма работа, тя баба Ванга е седяла денонощно на телефона значи и интересно как е запомняла всичко за всеки до най-малкта подробност ? Може би някой и е подсказвал със слушалка в ухото, а ? Или пък са имали връзка и с погребалното бюро и от там някой сигурно и е звънял ? Недейте да пишете глупости и не отричайте неща, които не са ви понятни. Това не значи, че не съществуват.
0
0
пенка
пенка
13.07.2011 09:21
Всъщност ДС е давало информация на Ванга за хората, които са я посещавали. Ето защо тя е "познавала" на голяма част от тях. По време на социализма се знаеше всичко за всеки, нямаше скрито-покрито. Така се получава чудесен "феномен".
Агенти бяха 2 от 20 души. За да отидеш до Петрич се изискваше пътен лист. Като ти го издадат, вече знаят накъде си се запътил. Звънят й по телефона и казват другарката "Х" от Нова Загора чака при теб. Те нямат деца в семейството, майка й работи в млекоцентрала и т.н. Когато е "готова" с информацията "отгоре", Ванга вика другарката "Х" от Нова Загора. И естествено й познава. Ето как се създава мит.
Този канал е използван от ДС да се внушава на некои по-суеверни другари правилни партийни, служебни и лични задачи и да им се дава тон в живота.
В двора на Ванга е имало назначен (внедрен) човек, който внимателно е разпитвал хората кой с какъв проблем е. След 1-2 дни е била налична информацията за него и му е идвал редът.
По обратен ред Ванга е била длъжна да докладва какви са намеренията на съответния оперативно интересен другар за бъдещето, какви планове има за емиграция, любовни връзки, служебни отношения и т.н.
Идеален метод за манипулация!
Това е великолепен номер на ДС, който граничи с цинизъм (особено когато става въпрос за болести). ДС е имало достъп до дигнагнозите на обикновените хора и на оперативно интересните другари. Дори самият лекар да е бил коректен и да не е снасял на ДС, агентът (сестра, ренгенов лаборант, санитарка), прикрепен към клиниката е докладвал какво пише в картона на еди-кой си. По този начин могат да бъдат управлявани много хора, защото здравето е най-ценното, което има човек.
Например ако искат да отстранят определен другар за известно време агравират диагнозата му. Ако случайно отиде при Ванга, тя има нареждане да му каже, че „Вишите сили“ искат той 20 дена да лежи в Кръстова гора и ще оздравее. Предполагам, че номерът често е минавал. Особено ако става въпрос за жените на отговорните другари.
Дори при Леонид Брежнев е използван. После руснаците се светват, че и те могат да си изработят „феномен“ и така се ражда ПОЛКОВНИКЪТ от КГБ Джуна.
Ето защо Ахмед Доган не е пожелал среща с Ванга, когато тя (по нареждане на службите го“вика“ през 1995. Той е куче от ДС и много лесно е надушил маниера на родното КГБ да се внушават "правилните насоки" в живота и да се изчерпва информация.
Пък как са юркали Нешка, Светлин Русев и другите – да не говорим.
Останалите простотии от рода "България КЕ се оправи като се обединят сини, червени и зелени", „Постройте 4 храма“, „Намерете костите на Левски“, “ Чакай от околните същото, което си направил и ти за тях, това е точно така, от мен да го знаеш“ и "Иди си в къщи и си сипи светена вода" и мн. др. всеки може да ги пее, когато има наивници да ги гризкат. Когато са те обявили за Феномен каквото и да изръсиш е „свещенно“ и се „сбъдва“. Да не говорим за плацебо ефекта.
Ей, наистина има просветени и профани! Който си е прост и наивен, прост ще си остане и ще го манипулират достойно. Нека, така трябва.
0
0
Мая
Мая
25.01.2011 15:02
Докато баба Ванга беше жива, много пъти съм искала да отида при нея. Имах проблеми в семейството, които излизаха от контрол. Положението беше отчайващо, а и не срещах разбиране от моите родители. Така докато все се канех Тя почина. Още в първите дни от смъртта й аз я сънувах. Сънувам, че съм в стая като класните стаи, наредени маси - чинове и по тях все насядали хора. Бях седнала на последния чин в ъгъла сама. Баба Ванга отваря вратата, влиза в стаята и всички стават на крака, всеки чака тя да му каже нещо-всеки със своя си проблем. Само аз не ставам, седнала, навела ниско глава, цялата треперех от страх, а тя тръгна и дойде право при мен без да се спре при никой друг. Застана до мен и ми каза: Не се бой, нищо лошо няма да ти направя, но ще ти кажа едно - в работата винаги ще ти върви, в семейството никога. После тръгна да излиза заднешком, като през цялото време гледаше в мен, докато не затвори вратата. Дълги години след това нещата ставаха както ги предрече тя, докато не потърсих помощ от маг, казва се Радина. Когато отидох при нея Тя също ми спомена за баба Ванга и за нейните феноменални възможности.
Оказа се, че без дори и да подозирам, моето семейство години наред е било атакувано с негативна енергия. Помогна ми, сега имам добра работа и се радвам на прекрасно семейство.
1
0
sisi
sisi
24.01.2011 13:34
Това е плод на въображението ти.
0
0
asd
asd
23.01.2011 15:50
Този сън показва, че можеш да се справиш сама с въпросната ситуация.
0
0