Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Получих признание на сън

Получих признание на сън

Получих признание на сън
Сънувах, че съм на училище и изведнъж се озовах във физкултурния салон. Нещо се лигавехме там с моите приятелки докато изведнъж не се озовах на пейката при момчето, което преди много харесвах.

То започна да ме гледа, аз го попитах какво му става. Той си замълча, докато изведнъж не започна да ми казва колко много е сбъркал с това, че не ми е признал истината, че е лъгал и себе си и мен.

И се опита да ме гушне и си легна в краката ми, казвайки ми че иска да върне времето. След това вече трябваше да ставам за жалост, а толкова ми се искаше да продължи. Моля ви, според вас какво значи това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
ekaterina
ekaterina
20.02.2011 00:45
Зa Елена. Благодаря ви безкрайно много.
0
0
Елена
Елена
19.02.2011 17:26
Всичко, което си написала като фактология от реалния ти живот напълно потвърждава нещата - това момче наистина мисли и се чувства така, както си получила информацията в съня си. Явно в живота няма смелостта да го направи - най-вероятно се чувства много виновен за сторени неща, за които и съжалява, а освен това може би и неуверен в себе си - в това, което чувства, защото явно се влияе силно от други хора, в това което може сам, а то е свързано с това, че се влияе от другите.
Ще кажа нещо много банално, но е вярно - животът е сложен. Сложен е за нас, хората, защото много малко неща разбираме, а иначе погледнат нейде от високо, може и да е гениално прост - но не и за нас, уви.
Така че, вместо да се самоизмъчваш с каквото и да било от висок и непознаваем порядък, опитай се да осъзнаеш за себе си какво точно искаш, положи разумни усилия и оптимизъм за него и виж какво ще стане. И така всеки път, докато чувстваш, че има смисъл. Загубиш ли вътрешното усещане, че има какво още да опиташ, а както и че желаеш да продължаваш, тогава просто спри и продължи нататък. Слушай вътрешния си глас и му се доверявай, а дали чуваш него, а не нещо друго, можеш да познаеш по това дали се чувстваш спокойна. Ако решенията и действията ти те карат да се чувстваш спокойна, това е точната дума - не щастлива или нещастна, а спокойна, значи си в правилната посока.

Иначе се радвай, че получаваш на сън вярна информация от подсъзнанието си, а и не само от него - това е само за добро и е от голяма помощ.
Виждам, че си още много млада, животът е пред теб, както се казва - не се знае как могат да се променят нещата до неузнаваемост в бъдещето. Някой хора се променят много, други почти не - различно е. Различна е и посоката на самата промяна - към плюс или минус. Водещата ти нишка си ти самата - не в смисъл на егоцентричност, а в смисъл на единствено зависещият от тебе фактор.
Пожелавам ти здраве, сила и вдъхновение, както и подкрепата на достатъчно много хора от обкръжението ти.
0
0
ekaterina
ekaterina
17.02.2011 15:16
За Елена. Благодаря ви много. Явно наистина съм получила тази информация, защото това всъщност за втори път го сънувам, това беше миналата година лятото и сега пак. Но мисля, че няма смисъл да се занимавам с него, две години ми бяха достатъчни. Всеки път по различен начин се държеше. Имаше време, в което летяхме и двамата в небесата, закачаше се с мен и какво ли още не. Но имаше време, в което много се карахме и се обиждахме и това може би беше, защото много хора питаха той дали ме харесва, защо се занимава с мен и тем подобни. Веднъж беше казал на една моя приятелка, че харесва и мен и още едно момиче, но мен повече от нея и след време тази мойта приятелка пък започна много да ни бъзика и той пак се отдалечи от мен. Това беше в продължение на две учебни години. А сега след лятната ваканция, пак почна да се закача чат път с мен, да ми говри някакви глупости, но това беше само началото на тази учебна година. Малко по - късно се скарахме по фейсбук много сериозно. Той ми нахвърли мнго обиди и след това спря да идва на училище, изчезна за кратко време. А като се върна, грам внимание не си обръщахме, а сега всъщност само ме гледа в часовете. Това е постоянно, няма време, а когато го погледна, той или продължава да ме гледа или се обръща на друга страна и затова мисля, че няма смисъл. Едва ли ви интересува това, но ми се иска да споделя с някой с по - голям опит като вас. Благодаря ви.

0
0
Елена
Елена
16.02.2011 17:23
В моя личен опит с аналогични сънища (той никак не е малък) всички подобни информации са се оказвали абсолютно верни. Аз държа на мнението си, че сънят ти показва директно как стоят нещата наяве. Работата е действително в това, как точно може да ти послужи тази информация. Ти единствено знаеш как точно стоят нещата и как точно да се държиш с човека. Понякога ими сложни ситуации, причините могат да са безброини.
Опитай следното: приеми, че казаното и направеното от момчето в съня ти е станало в действителност, просто не се съмнявай в това. Ако успееш да го приемеш наистина за вярно, тогава би следвало в тебе да се породи усещането какво точно да направиш или да не направиш за момента, как точно да се държиш с него. Съвсем не е задължително да се изправиш пред него и да говориш в прав текст - тава зависи от ситуацията ви. По-важното, всъщност Най-важното е, да решиш за себе си дали приемаш това, което си узнала на сън за истина и при това положение какво е твоето желание от там насетне. Има много неща в живота, които изискват време, понякога много време. Важното е да знаеш какво ти самата желаеш и какво имаш насреща в отговор. Приеми, че знаеш истината, но го приеми истински, пък виж какво ще стане.
Ако държиш на този човек, радвай се че си получила важна информация и дерзай, както се казва. От сърце ти пожелавам успех! Пиши какво става и не бъзай - когато в ума си си наясно с нещата, останалото следва по естествен начин.
0
0
ekaterina
ekaterina
15.02.2011 20:41
За Елена. Да, но това е вече как да се допитам вече. Той много се промени, вече не е същия, какъвто беше преди. Би излъгал, както го е правил много пъти, за много неща, за жалост. Но ви благодаря. Все пак, дано да е първото.
0
0
Елена
Елена
26.01.2011 19:10
Най-вероятно можеш да приемеш съвсем буквално всичко, което ти е казал - просто това не се е случило наяве по някакви причини и сега информацията е изтекла по Ефира. Другият вариант е просто ти да си искала да чуеш от него точно тези неща и да ги получаваш сега като компенсация на сън. Според мене, по-вероятен е първият вариант, но времето ще покаже, както и ако имаш възможност да се допиташ до него самия, ако това е възможно.
0
0
....
....
21.01.2011 12:30
Според мен сънят е свързан с това, че преди си го харесвала и сега тези чувства се връщат или не можеш да ги забравиш. За това сънуваш такива сънища, свързани с него.
0
0