Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че съм на гости в чужбина

Сънувах, че съм на гости в чужбина

Сънувах, че съм на гости в чужбина
Здравейте.
Сънят ми е следния: Аз съм в чужбина, на гости на приятелка. Тя живее с нейното гадже, една друга наша обща приятелка и брат си в къща(приличаща на блок) на три етажа, в спокоен квартал, близо до центъра на града.

Настанява ме вечерта да спя заедно с брат и на разтегателен диван в хола. Вечерта ние всички отидохме на дискотека и се прибрахме късно. Всички те ми бяха разказали за техен съсед от долния етаж(тя живее на последния).

Вечерта като се прибирахме след дискотека аз влизах последна в къщата, но обърках вратата. Опитах се да отворя друга входна врата, но не успях, и тогава забелязах за грешката.

Влезнах през вратата на входа на къщата, но я отворих трудно и беше много тясно. Когато стигнах на етажа със съседа, за който ми бяха разказвали, аз отворих вратата на апартамента му.

Но след като я отворих(беше късно и би трябвало да е заключена, но не беше), аз се уплаших, затворих вратата и се заизкачвах нагоре по стъпалата, за да стигна до апартамента на приятелката ми.

Още преди да успея да се скрия от него, той тръгна след мен, а аз се правех, че не знам за какво става въпрос, и в мислите си почнах да измислям как, ако ме пита защо съм отворила вратата, да му кажа че някой друг я е отворил, и е избягал през входната врата.

Продължих да вървя, но след като стигнах до площадката пред вратата се обърнах и видях, че той идва към мен. Правех се на изненадана и го попитах какво има и дали мога да му помогна с нещо, а той почна да ме пита защо съм отворила вратата му(беше дървена), аз отричах, тогава той ядосано ми заразказва, че гледал майка си, която през деня получила инфаркт, той много се притеснявал за нея, защото почти била получила и втори.

Аз му казах, че много съжалявам и наистина го мислех, и се почувствах виновна. След това пак го попитах дали мога да му помогна с нещо, а той се разстрои и почна едва едва да плаче и ме гушна.

Аз започнах да го успокоявам и да го галя по гърба. След малко се опита да ме целуне, но аз се обърнах наляво към стълбите и не успя. Искаше ми се да му кажа, че си имам сериозен приятел, но не успях.

След по-малко от минута пак се опита да ме целуне, и този път нямах време да се обърна. Хареса ми. След малко го изпратих да слиза надолу към своя апартамент, защото трябвало да си лягам вече, а на мен просто ми се искаше да не ни види някой и се чувствах виновна, че се целунахме.

Той си тръгна, аз му помахах за чао, и влезнах в апартамента на приятелката ми. Там брат и беше заспал на неразтегнатия диван. Когато влезнах се събуди и почна да се ядосва на сестра му, която не е оправила леглото.

Оправихме го заедно и легнахме с гръб един към друг. На другия ден отидохме с тези две мои приятелки и още една или две, не помня(май бяхме общо 5), седнахме в един парк, на една дървена пейка с метални дръжки.

Аз си мислех, че няма да има място за мен, защото едната е по-пълничка, и останах права, но видях, че има и седнах. Смеехме се и се забавлявахме, а дори две от тях и пееха.

Аз погледнах назад, зад пейката, там имаше езерце. Едно момче на наша възраст си топеше краката вътре, но водата не беше бистра, а гъста, като замърсена с петрол.

Отидохме при него, а аз влезнах също с босите си крака вътре, чувството беше лошо, сместа залепваше по краката ми и се отичаше надолу.

Това си спомням, след това се събудих.
Благодаря ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати