Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Ужасен сън, дано не се сбъдне

Ужасен сън, дано не се сбъдне

Ужасен сън, дано не се сбъдне
Гаджето ми Джак е в Англия сега и ще се връща чак март, дори и за тогава не е сигурно. И аз сънувах, че съм се връщала от училище и някой ми казал, че може да се телепортира където си поиска.

И един каза: аз искам в Бахамите, друг във Франция, друг в Полша. Аз казвам, че искам при Джак в Англия - Шеффиелд. И не знам как по едно време се озовавам в неговото училище в Англия.

Обаче то прилича досущ като моето, абсолютно всичко и съм на 3-ят етаж и те имали компютри, и влизам аз в 1та стая и го гледам на първият комп.

Никак не се е променил по външен вид. А понеже той отначало много рядко пишеше в фейсбук, а сега изобщо взе да не пише и все се оправдава, че му е счупен компа.

И дядо му и баба му казват, че не можел да намери компютър да пише. Хайде моля ти се, в цяла Англия да не може да намери комп. Все пак това е Англия.

И аз отивам при него и му викам: Джак, тук съм, дойдох да те видя. А той - нищо. И аз го побутвам леко по рамото и той се обръща и: какво правиш тук ? Защо си дошла ? Ама едно такова грубо.

И аз викам: ми ти нали уж не влизаше във фейсбука, а какво стана ? И го гледам си пише с някакво момиче и викам: с кой си пишеш ?

И той: не е твоя работа, махай се и ме бутна и почна да крещи, а до сега никога, ама никога не е бил за нищо ядосан и нито е крещял за нещо.

Все си е веселичък и добричък, забавен, спокоен. И аз разплакана излизам от стаята и се обаждам на моя най - добър приятел да му кажа какво е станало, защото само той знае всичко отначалото и само той ме разбира.

И там вече не помня. Само знам, че после Джак го нямаше и аз видях, че си е писал с момче, а не момиче, и за някакъв бои, не знам и до там.

Какво може да значи това моля кажете. Ужасно ми е сега, не знам какво да си мисля вече. Само забравих да спомена, че Джак ми е първото гадже, колкото и смешно да звучи това. Да, на 15 съм, но съм нямала друг преди.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати