Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Здрависах се с мъртвия ми лелинчо

Здрависах се с мъртвия ми лелинчо

Здрависах се с мъртвия ми лелинчо
Преди години когато бях малка, винаги семействата на леля ми, нашето и баба и дядо се събирахме по празници и си изкарвахме мн.добре.

След смъртта на дядо ми последствие и на лелинчо ми - всичко се промени. Всеки пое по пътя на живота си и макар да ни се искаше, нищо не бе същото.

Разказвам всичко това за да може да вникнете по-добре в съня, който ще резкажа, за да Ве е по-лесно да ми помогнете.

Сънувах, че сме колили прасе на село и сме се събрали всички. В един момент излязох до къщата и видях в една кола на задната седалка да се крият починалия ми лелинчо и живата ми баба.

В последствие лелинчо ми застана пред вратата и преди да влезе, първо се здрависа с дъщеря си(братовчедка ми)и след това с мен.

Седнаха на масата, която бе застлана с чисти бяли покривки, наредена с много прибори. Всички бяха много мълчаливи, сякаш бяха гузни от нещо.

После лелинчо ми ме помоли да налея червено вино. Когато се върнах всички с изключение на лелинчо ми се бяха преместили на маса на вън.

Видях че седи сам, но не знам, не посмях ли, не пожелах ли, но не отидох при него.

Много бих благодарна, ако някой ми помогне да разтълкувам този сън, тъй като напоследък сънищата ми са ужасяващи и вече започвам да се притеснявам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
виви
виви
14.01.2011 10:35
Това, че идва в съня лелинчо ти е знак, че трябва нещо да направиш за сплотяването на семейството, така както е било преди той да почине. Това трябва да направите двете с братовчедка ти - това е здрависването, а бялата покривка символизира чистите взаимоотношения, които трябва да имате, независимо от роднинските недоразумения и спорове. Другото, което трябва да направите е, да се съберете с братовчедка ти, да направите панихида за лелинчо ти и да съберете цялата рода.
0
0
bibi_miro
bibi_miro
19.12.2010 18:43
Мисля, че здрависването с лелинчо ми и това, че бяхме застлали бяли покривки са ключови в съня ми.
0
0