Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Всички сънища ми и се сбъдват

Всички сънища ми и се сбъдват

Всички сънища ми и се сбъдват
Значи преди година и половина до нас беше станал пожар.. Къщата се беше запалила и в нея изгоря един скъп за мен човек..

След 6 месеца след пожара се случи нещо: Една вечер към 4.30 сънувам че бях на пътя до къщата.. И както вървях чух глас който ми каза: Искаш ли да я взема при мене? Аз се уплаших и попитах: Кого? И гласа ми каза : Искаш ли да е на едно по - добро място от сега..?

Аз бях наистина уплашена и казах че незнам за кой говори а след това получих отговор: Помисли добре сега от теб зависи дали ще е на едно по -добро място от сега .. Ти определяш съдбата и.. Аз много бях изплашена и попитах кой ми говори и гласа ми каза щом искаш да знаеш погледни от другата страна на къщата и погледнах и видях изгорелия човек в пожара.. и скочих много уплашена се събудих..

След това отидох на училище и към 8 4аса майка ми ми се обади да ми каже че баба ми (която беше болна от рак) е починала..

2 сън който се сбъдна беше: Сънувах че котката ми умира и на другия ден наистина котката ми умря.. нищо и нямаше попринцип..

3 сън значи сънувах че баща ми ще тръгва на дълъг път и ми иска слушалките за телефона но аз категорично отказвах да му ги дам той каза че като се прибере ще ми ги върне но аз отказвах и на другия ден излязах и си изгубих слушалките (а винаги съм ги пазила и ги имах от много време..)

Попринцим има още много сънища който са ми се сбъднали но за да не савам нахална написах само 3 от тях. И вече като сънувам знам че на другия ден задължително ще стане нещо.. .Страхувам се от сънищата си. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
таня
таня
26.11.2010 09:39
Щом сънуваш подобни неща, някои те пази и закриля. Иска да те предпази от неприятности, не го подценявай.
0
0
magada
magada
17.11.2010 11:33
Вярвам ти за сънищата ти, на мои роднини са се случвали такива неща. Бих разказала един напълно истински случай с моята прабаба и с една черна котка, не искам да ви разтройвам четящите. Черните котки ми носят късмет, но май само на мене. Историята с прабаба ми се случва през нощта, докато спяла, котката надрала цялото й лице и на сутринта осъзнала грешките си.
0
0
лили
лили
15.11.2010 18:27
А на мен толкоз много сънища са ми се сбъдвали, е сигурно също ще имам коментар, че съм ги измислила. Специално за автора, няма какво да се безпокоиш, гледай напред и това е.
1
0
Александър
Александър
15.11.2010 10:51
Вярвам ти само за първия сън, другите два си ги измисли.
0
1
elena trifonova
elena trifonova
15.11.2010 08:13
Ами може би имаш дарба, пък и ако имаш, потърси в интернет защо всичко се случва. Според мен, някой иска да те вземе при него, може би този човек, не знам. По-добре отиди на врачка, която наистина си знае работата.
0
1