Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Нещо се случва с мен

Нещо се случва с мен

Нещо се случва с мен
Нещо се случва с мен от около седмица и повече. Една нощ сънувах починалата ми баба, която в съня ми беше умряла, но понякога ставаше и не можеше да говори, но се опитваше да се движи.Беше ужасно странен сън.

Два дни след това, една вечер компютърът ми беше пуснат, но аз си говорех по
телефона с една приятелка, но когато погледнах към към огледалото видях, че полилея се въртеше.


веднага погледнах към него и нямаше и следа от това да се е въртял. Много се изплаших и веднага си отворих скайпа и видях, че имам 1 непрочетено съобщение.

Отворих го и видях, че една приятелка ми пишеше, че пердето и се мърда само. Точно в същия момент, в който се беше случило и това с полилея.

Ужасно се уплаших. В същата вечер нищо необичайно не се случи, но на другия ден когато се видях с моята приятелка в даскалото коментирахме случилото се, и стигнахме до извода, че това е само съвпадение.

На другата вечер разглеждах различни форуми и пишеше, че трябва да съм в стая с изгасена лампа и фенер, с който да светя поне 10 минути.

Отначалото нищо не видях, но след това забелязах за части от секундата черна, една дупка точно над полилея ми. Реших, че всичко това е визуална измама и си пуснах телевизора без да пускам лампата.

Към 3 часа някъде нещо светна. Сякаш светкавица от апарат. Почнах да пищя естествено и оттогава ме е ужасно страх да вляза в стаята ми вечер сама.

Вече се страхувам и от тъмното, и само при мисълта, че вечерта идва, тръпки ме побиват.

Имам една играчка, огромна, която никога не местя и винаги стои точно над леглото ми. Днес като се прибрах от даскало, тя беше на земята под полилея.

Живея с майка ми и тя не е пипала играчката ми, дори не е влизала в стаята ми, като цял ден е била на работа.

Хора или аз полудявам, или нещо странно се случва с мен. Постоянно имам чувството, че някой ме следи, че има някаква сила зад мен.

Вечерта, когато видях светлината за секунди, слушах музика на слушалките си и бях със затворени очи, и просто усетих как някой скачаше на леглото зад мен. Беше ме страх да погледна, за това не посмях.

Обзела ме е параноя, или просто наистина нещо се случва с мен. Ако имате някакви съвети, казвайте защото ще полудея вече.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
вестомира
вестомира
26.01.2011 14:18
Ами не знам, но ако бях на твое място, щях много да внимавам. Ето например, аз съм съботянка и виждам духове. Нашите мислеха, че съм луда, но просто ме е страх.
0
0
Мая
Мая
09.01.2011 18:22
Моля те не се страхувай, защото сатаната това обича. Може и да е малко, но почети от Библията можеш и да се помолиш на Бог за каквото пожелаеш. Той ще те изслуша, не се страхувай.
1
0
Jojo
Jojo
28.11.2010 20:35
Имах предвид духове, които си играят с теб, но според мен е по-вероятно някаква друга сила да е. И не ти се подигравам. Относно магията като знаем вуду магията на какво е способна, какво остава да премести един мечок и да предизвика неувереност и страх в теp. Някой ходжа може да ти помогне, но внимавай.
0
0
Илияна
Илияна
27.11.2010 21:08
Ходих в църква, и някак си се почувствах по-спокойна. Но след това отново чувствах някакво напрежение. Отидох на врачка преди 1 седмица и тя каза, че ми е направена магия, като направи някакъв опит с пръстен, а след това и ми гледа на карти. Не можа да разбере кой се е опитал да ми навреди. Честно казано не и повярвах, но лошият късмет си ме следва.
С една приятелка, която има медиумски способности палихме свещи, но нищо не се получи. Отново си имам това гадно чувство, че има някакво присъствие около мен, че нещо ме следи постоянно.
Относно Jojo, спокойно не ми липсва внимание. Няма кой да си играе с мене, тъй като както споменах живея с майка ми и на дали тя ще си прави ебавки с мене. Подигравките можеш да ги запазиш за себе си, тъй като не помагаш с тях.
0
0
Jojo
Jojo
26.11.2010 01:00
Абе малката, ти добре ли си ? Да стоиш на тъмно с фенер 10 минути, то аз дето съм момче няма да го направя това. Направо ви се чудя на момичетата на смелостта. Хем те е страх, хем стоиш със затворени очи и с гръб или ни послъгваш или трябва да изместиш Мел Гибсън в Смело сърце.
Както и да е. Каква параноя, щом мечока ти е на земята, някой си играе с теб, по дяволите. Не бъди сама, само това ще ти кажа. Говори с майка си, с приятелите си, хвани си гадже, ако трябва, но не стой самичко. Двама са по-силни от един. Само не се страхувай. В краен случай ще извикаш мен да умрем от страх поне двамата.
0
0
Liah Georgieva
Liah Georgieva
25.11.2010 15:47
Това с присъствието и на мен ми се е случвало, когато бях по-малка. Всъщност и сега ми се случва, но много по-рядко а и вече не ме е страх толкова, както преди. Факт е, че тези неща се случват, просто има хора, които не го забелязват. Не знам, какво мога да кажа за да ти помогна, мога само да си кажа мнението.
0
0
някоя :}
някоя :}
19.11.2010 08:35
Ами да и аз съм на мнението на другите, но пък това може да си има чисто научно обяснение. Примерно под този твой полилей има силно магнитно поле ? А може би просто смъртта на твоята баба в теб е предизвикала страх от някои неща, на които преди не си обръщала никакво внимание. Може и да се дължи на хорърите. То и аз имах еднин такъв случай, дори мога не знам как да местя закачалките си с ръка съвсем леко и мисля, че е точно заради силно магнитно поле. За мен това е най-разумният вариант.
0
0
ннн
ннн
03.11.2010 15:18
Според мене също трябва да отидеш на гледачка, но не шарлатанка. Чувала съм вече толкова много такива истории. Първо, на църква, после на гледачка. Успех.
0
0