Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен средновековен плашещ сън

Странен средновековен плашещ сън

Странен средновековен плашещ сън
Здравейте. Аз съм на 21 години и по принцип се славя с това, че сънувам странни сънища, но това се случва за първи път (е, за втори път виждам същият човек да умира, но не и че го спасявам няколко пъти). Стреснах се от това, че тъкмо решихме да опитаме да живеем заедно в новия му апартамент.

Сънят се развиваше в Средновековието - всички бяхме облечени в старинни дрехи и навсякъде имаше къщурки и транспорта беше разбира се конен - намирах се в някакво селище.

Бях подчинена и близка на добрата магьосница. Приятелят ми (който в истинския живот е добър и стеснителен) беше един вид смелчага (не мога да го определя точно, понеже не беше нещо като рицар) и все се забъркваше в разни бели - постоянно се нараняваше или умираше.

Понеже бях близка с магьосницата, тя ми даде някакви вълшебни семена(оранжево-кафеникави), които имаха силата да го съживяват. И така, докато семената не свършиха.

Накрая не успях да му дам "хапчето" против смърт и той наистина загина - не мога да се сетя точно, но май падна от нещо високо.

В края на историята магьосницата седеше до мен на много много висока каруца, пълна със сено, на чийто връх седяхме и съответно се движехме много бавно. Бях облечена в зелена дълга пола и червена блуза.

Плачех като за последно заради това, че не съм успяла да го спася (а това се бе превърнало в ежедневие) и страдах адски много, а въпросната магьосница ме бе прегърнала през раменете и не се опитваше да ме успокои, а просто искаше да приема нещата такива, каквито са.

Не можеше да ми даде повече от семената и остави сълзите ми да се леят в израз на това, че като излея мъката си ще ми олекне.

И така се събудих. Понеже не можах добре да разтълкувам съня, реших да го споделя и да чуя вашето мнение, дано не ви отегча много.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ноха
ноха
26.10.2010 11:04
И аз съм чувала, че в съня си човек често вижда части от предишния си живот, но аз рядко помня сънища. Явно това е сцена от предишния ти живот, а сега внимавай и се грижи за приятеля ти.
0
0
Ели
Ели
24.10.2010 10:48
Може това да е бил някой твой минал живот. Аз мисля, че примерно, ако си имал дълг към някой го срещаш в сегашния живот. Може с приятеля ти да сте се обичали и тогава. Успех.
0
0