Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Защо ли пък Господ

Защо ли пък Господ

Защо ли пък Господ
Здравейте. Преди дни сънувах доста странен сън. Беше доста голяма бъркотия.

Сънувах, че бягам от сграда в сграда и ненадейно виждам най-добрата приятелка на майка ми. За съжаление, тя почина преди година.

Виждам я и замръзвам. Изпитвам някакво странно и необяснимо чувство на радост и страх, а тя ме кани на кафе и най-лошото е,че тръгнах след нея.

Отидохме уж в някакъв нейн апартамент и там беше дъщеричката и, майка и. Седнах, а тя изчезна. Излязох от апартамента и започнах да се лутам насам, натам.

В даден момент виждам странна врата, отварям я и замръзвам. На една маса, по средата на празно помещение седи дядо ми ( който също е починал ), а до него мъж, с половин глава и бяла дълга коса и брада.

Аз седя замръзнала на едно място и при вида на дядо ми, започвам да плача и го питам :
- Дядо какво правиш тук ? Кой е този до теб ?
И мъжът ме поглежда, но не виждам очите му и ми казва:
- Аз съм Господ.

В този момент се събуждам и не мога да осъзная какво се случва.

Ако може някой да ми разтълкува този странен сън, ще съм му благодарна.
Поздрави.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
красимира
красимира
29.10.2010 18:35
Има много видове сънища. Имасънища, които не значат нищо, има такива, които ни идват от горе и наистина означават нещо, но има и кошмари, които смущават душевното ни състояние. И аз сум сънувала Бог, по точно Иисус, а до него дявола. Но аз го виждах, той беше много приятен човек и когато го погледнех излъчваше благост, смирение и се чувствах сигурна с него, докато когато погледнех другия беше точно обратното. Не знам защо в твоя случай ти не си видяла очите му, след като ти е казал, че е Господ. А ти си се смутила и си се уплашила. Според мен, ако беше наистина Бог, никога нямаше да допусне ти да се изплашиш. Това най - вероятно е била някоя отковарните хитрости на другия. Просто не мисли за този сън и се помъчи да понаучиш малко повече за целите на дявола и тези на Бог.
0
0