Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Мъртвата ми баба се явява на щерка ми на живо

Мъртвата ми баба се явява на щерка ми на живо

Мъртвата ми баба се явява на щерка ми на живо
Баба ми почина, когато дъщеря ми беше на 6 месеца. Казваше се Дочка. Сега дъщеря ми е 2 год. и няколко месеца. Преди седмица, както обядвахме(нямяше никой в къщи) тя каза - а, мамо, баба Дочи.

Викам и къде я виждаш бе мамо, тя вече я няма. А тя ми вика, ето я бе мамо, и ми сочи стола. Щях да откача от страх – това казвам не е сън. Благодаря за коментарите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Вероника
Вероника
27.06.2013 20:59
Здравейте! Аз съм на 11 и също се казвам Вероника.Дядо ми почина преди около месец.Много плаках, даже вече сълзи не ми останаха да плача.В първите дни постоянно го сънувах и ми се караше,за една игла.На сутринта намерих,иглата до на дядо леглото.И всеки път като, вляза в кухнята и си мисля че той е там.
0
0
evito
evito
24.04.2011 00:04
Вероника, вярвам ти напълно. Аз имам син на 11 години. Беше на 4 когато каза на баща си, че ще катастрофира след 10 дена. И така стана. Децата винаги предвиждат.
0
1
три
три
05.03.2010 13:28
И защо страх, всички хора се раждат с умението да виждат. Просто получаваме грешно възпитание. По - добре слушай какво ти казва детето. Учи се от него, ако можеш. Би могла например, да попиташ малката какво иска бабата, казва ли нещо.
3
1
viki
viki
25.12.2009 10:58
Може детето ти да е сънувало хубав сън с бабата и просто да си е внушило, че тя може да е до него или ти в подсъзнанието ти, да си се паникьосала от нещо.
3
0
здравейте
здравейте
07.12.2009 19:27
Мила Вероника, аз имам дъщщеря на 8 г. и 5 месеца, но като беше на около 3 год. и половина ми каза, че калеко ми ще си дойде в събота около обяд. И аз като теб, се притесних и си казах, това моето дете не нормално. Тогава една моя съседка ми каза, че децата до 4 години имат способността да виждат душите на мъртвите и да предусещат какво ще стане в бъдеще. Дори сега, когато вече е поотраснала пак ме стряска по някой път. Онзи ден ми каза, че е видяла една жена на стълбите в нас, на двора седнала и плетяла нещо и като се обърнала в следващия момент вече я нямало. И аз, пак се стреснах, но си казах, че може и да има нещо в тези нейни халюцинации. И на другия ден беше починала една баба в село. Тогава споделих какво е видяла дъщерята с една съседка и ми каза, че това може да е била душата на тази жена, която е починала. За това миличка не се притеснявай.
0
0
bojidara
bojidara
02.12.2009 14:11
Здравейте. Не трябва да се притеснявате, малките деца могат да виждат душите на мъртвите, но само когато са малки. Все пак душите на децата идват от отвъдното.
2
0
иван
иван
25.09.2009 22:59
До колкото знам децата до 3 - 4 години могат да възприемат нещата, които възрастните вече не могат.

Според мен е на хубаво, баба ви бди над вас, няма какво да те е страх, трябва да се радваш.
1
0
yanitsa
yanitsa
25.09.2009 17:31
Здравейте. Първо искам да ви кажа, че няма за какво да се притеснявате. В случая има два варианта: или понеже детенцето ви е мъничко, а малките винаги са чуствителни към невидимото. Другият вариант е: то може да има способността да вижда душите на хората, та дори и починали. Моят съвет е, да разберете кой от двата варианта е и да не притъпявате уменията и усещанията на детенцето си, а да му помогнете да ги развие. И не се притеснявайте. Не е единственото дете (човек), което вижда по - специфични неща.
0
0