Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»С любимото момче, но без бъдеще

С любимото момче, но без бъдеще

С любимото момче, но без бъдеще
Аз, една моя много близка съученичка и най-добрата ми приятелка от квартала седим пред блока ми, в съня би трябвало да е моя блок, но реално моят не изглежда така.

В един момент виждам едно момче, което в реалността ужасно много харесвам, но поради не знам какви причина няма да съм с него реално,а в съня се оказва, че ние вече сме заедно. Тръгвам към него, а той просто застана пред мен и ми каза, че искал да бъде С РАЦИ.

В съня ми аз го изтълкувах пярвоначално като, че иска приятели от зодията рак, а той отново ми каза,че иска да е с раци и изведнъж разбрах, че иска следващите му преятелки да са зодия Рак. Каза ми да кажа "Късаме". Казах го, а той каза да го повторя по-силно (явно,за да не унижи мен да ме скъса, ми каза да кажа "Късаме" силно, така че да чуят всички до нас, а около нас изведнъж се появиха много хора). Когато извиках повторно, че късаме той ми каза да го целуна. Направих го и той се прибра.

Тогава аз се обърнах към преятелките ми и ги питах как до сега аз не знам,че той живее два етажа над мен и не сме се виждали никога в квартала, а само в училище(действително ние учим заедно) и тогава едната ми приятелка каза "Като се прибираш, така не го виждаш!!!"
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
yoni_goranova
yoni_goranova
03.10.2010 16:12
Благодаря.
0
0
Ели
Ели
03.10.2010 10:16
Целувката е раздяла, но в реалноста щом не сте гаджета според мен означава, че въобще няма да бъдете заедно.
0
0
yoni_goranova
yoni_goranova
02.10.2010 16:08
Моля ви, помогнете ми да разбера какво значат тези раци и въобще всичко.
0
0