Телепатичен сън

Телепатичен сън
Здравейте. Сега ще ви разкажа какво ми се случи преди около 2 години, и до ден днешен нямам обясняние с какво съм предизвикал това и как се получи.

Задавал съм този въпрос в много различни международни форуми и до сега никой не ми е отговорил на въпроса как се казва това събитие и евентуално механизма на работа.

Искам също така да кажа, че това не беше осъзнато сънуване, а става въпрос за нещо съвсем различно. Сънят беше реален, усещах абсолютно всичко, но не осъзнавах, че сънувам.

Както казах преди около 2 години, както всяка вечер обикновена, взех душ и си легнах да спя. Сънят ми беше адски реален и сънувах как азЗ, вуйчо ми и баща ми сме на една площадка в един слънчев ден.

Тази площадка е реална в моя квартал и всичко беше супер подробно, паркираните коли около нас и всичко помня до най - малката подробност.

Имахме разговор помежду си тримата и накрая се скарахме за нещо с баща ми, след което се събудих. Направих си кафенце и по - късно, може би 30 минути по - късно реших да отида на гости във вуйчо ми.

Отидох в тях и още при влизането ми ме погледна странно и ме попита, абе снощи какво сънува ? Настръхнах целия и разбрах, че той знае и като започнах да му казвам, че сме били тримата еди си къде и той знам, аз те питам защото и аз бях там и дори помнеше аз точно какво съм му казал.

Както и аз рабира се всяка моя дума. Също разположението ни, кой къде е бил застанал на този паркинг площадка и всичко.

Вуйчо ми по принцип не е вярващ и въобще идея си няма какво може да е това и дори не го обсъждаме.

След около 3-4 дена се видях с баща ми и го попитах: ти преди 3-4 дена да си спомняш нещо да си сънувал странно, и той ми каза, че е сънувал, че сме на същото място и пак знаеше кой какво е казал, но не обърнал внимание защото той си мислил, че е просто сън и не знае, че и ние сме били реално там.

Интересното е, че аз бях пръв на мястото. И всеки от нас живее отделно, също така дори не съм си мислил за тях или нещо, просто най - обикновенна вечер, легнах да спя и се получи това нещо.

От този момент още по - силно вярвам, че хората може да комуникират помежду си, без значение от разстоянието, само чрез мозъка си.

Идеята е, че представа си нямам как се получи и какво е предизвикало това, нито пък сънят се е сбъднал. Искам да разбера, защото ме човърка от вътре как се нарича това явление и евентуално как се тренира.

Защото на практика щом съм го направил веднъж, означава че мога да го направя и втори път, тоест че е възможно. Освен това мисля, че аз съм бил свързващото звено, защото аз бях пръв на мястото.

И още, аз винаги съм вярвал, че човек може да използва телепатия, докато и баща ми и вуйчо ми и сега да ги питаш, са абсолютно невярващи в нищо.

Според мен може да се избира място и човек, това е моята теория и някак си неволно, без да искам е станало така.

Но ако може да се усавършенства, представете си, че си избирате място за срещата, което си пожелаете райско кътче и също човекът, с който искате да разговаряте.

Направи ми впечетление, че сънят беше адски реален, все едно не е сън.

Ако имате идея или подобни случки или знаете как се нарича това и какво може да го е предизвикало, ще се радвам да ми пишете тук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Кимбо
Кимбо
25.09.2010 14:41
Това никога не се е случвало вече повече от 2 години. За това смятам, че не е видение. Освен това, темата на разговора беше обща, не сме говорили за нещо специфично, което не можем да си кажем реално в очите, за това не намирам обяснение.
В твоя случай е Дежа вю. Тук не става въпрос за Дежа вю. Имал съм доста такива.
Истината е, че тримата сме разговаряли чрез телепатия докато спим.
0
0
Ели
Ели
25.09.2010 10:15
Било е видение. И на мен ми се е случвало, бях на реално място, но два часа по-напред. Все едно в бъдещето. Всичко, което видях след като се събудих разказах и след два часа стана. Затваряш си очите и сякаш те удря. Това са видения. Но при теб е интересно съвпадението, при трима едновременно. Може би сте имали да си казвате нещо, което наяве не бихте си казали, а ви е мъчело.
0
0