Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сякаш ме посети дух

Сякаш ме посети дух

Сякаш ме посети дух
Беше на разсъмване, усетих присъствие около мен. Знам само, че не бях будна. Усетих силен натиск като че, някой легна с цялата си тежест отгоре ми.

В съня си изпаднах в пристъп на паника, исках да стана, да отворя очи, но бях като парализирана.

Събудих се с голямо усилие и страшно уплашена. Скочих и избягах от спалнята. Имах чувството, че още този някой е там.

Просто ужас. Моля, обяснете ми какво беше това. До сега не ми се е случвало.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
sanka
sanka
25.09.2011 10:46
Благодаря за вашите коментари.
0
0
unnamed
unnamed
21.08.2011 16:52
Бях гледал предаване, в което се обясняваше на какво се дължи това. Беше отдавна, за това ще се опитам да кажа каквото си спомня. Спомням си, че това е състояние, в което човек се стряска в съня си от нещо и частично се събужда. Една часто от мозъка му обаче остава заспала. И така се чустваме будни, обаче усещаме тежест в гърдите и сме парализирани, не можеме да мърдаме или да говорим. В някой случай може да видите нещо странно, примерно от съня си и то да ви се вижда съвсем истинско, но това е само състояние на ума. Няма нищо стряскащо или някаква божествена намеса и скрито послание.
0
0
Анита
Анита
26.12.2010 23:15
На мен ми се е случвало няколко пъти да сънувам подобно нещо, сякаш някакава черна сянка стои до мен и ме натиска. Искам да извикам, но не мога. Не знам какво означава, но съм чувала, че не е на добро.
0
0
мадлен
мадлен
16.09.2010 23:18
Аз също го преживях. Това е следствие на емоционално разстройство или свръх напрежение. Споко и не се замисляйте много.
0
0
Фатима
Фатима
16.09.2010 12:57
Здравей. Това, което се е случило ние мюсюлманите казваме МУРА и това го има, но не е опасно. Това се случва когато човек спи сам, при най - малкото помръдване то изчезва. Понякога се явява или присънва като жена. Усещането е силен натиск върху гърдите не можеш да говориш, и да мърдаш с крайниците. Бързо изчезва. Не се страхувай.
0
0
Dia
Dia
16.09.2010 09:55
Същото го преживях и аз преди три години. Преди това бях чела за духове, извънземни и си го обясняват с това, че това беше ангел или същество от друго измерение, но със сигурност беше. Тогава и уплашена с последни сили се опитах да побягна въпреки неимоверният страх. В този момент станах от леглото, усещах още тежеста му, но вече не беше там. Може да е било и Божествена сила, която е искала да ми каже нещо, но беше невероятно усещане, примесено със страх и много въпроси.
0
0
Simonika
Simonika
15.09.2010 20:20
Мой приятел прежива подобно нещо, точно на Велики петък. Не е могъл за няколко секунди да се движи. Моля, някой по-компетентен от нас, да изкаже своето мнение.
0
0