Надгробен камък

Надгробен камък
Здравейте. Искам да споделя само част от един мой сън, който сънувах след обяд.

Първо, бяхме с мой приятелки в една вила. Стаята ни беше на вторият етаж и трябваше да се качим по едни вити стълби за да стигнем.

От нашата стая се отиваше в помещение с много плюшени играчки и стопанката ни каза, че сигурно ще ги изхвърли всичките, ,а аз казах, че е по-добре да ги даде в някой дом за деца.

Там имаше една масичка, а върху нея снимка в рамка, но снимката беше на надгробен камък.

И изведнъж се озовахме пред същият надгробен камък само, че беше паднал. Тя го изправи и после изказа недоволството си, че няма ваза за цветя или както каза"купичка".

Надгробният камък не бе в гробище, а покрай един черен път. Тя постави една снимка пред камъка, а на него пишеше с много странен шрифт "Александър Иванов" или Иван накой си, не си спомням.

Изведнъж жената до мен беше се отдалечила, аз погледнах към снимката и видях стар човек с побеляла коса и изведнъж ми се усмихна, а аз казах: "Виж го, усмихва ми се, сякаш съм му роднина".

А жената започна да ми обяснява, че той бил дядо на моя роднина, която се омъжила в Япония. И тогава чух как баба ми казва: "Омъжи се там в джамдема, в Япония". Но не я видях.

Последното го написах както го чух в съня си. Има още, но е много дълго.

Не знам какво означава, но Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати