Търся съвет

Търся съвет
Здравейте!
Дошла съм при Вас за съвет, тъй като вече не знам какво да правя и към кого да се обърна.

Синът ми, 27 г. страда от много упорито и ужасно акне, появавят се огромни пъпки с твърда основа по гърдите, гърба и лицето.

Ходил е при много дерматолози, опитвал е какво ли не, даже преди 3 години посети един център по диагностика на акнето в София. Резултат никакъв.

Започнах да си мисля за нестандартни методи на лечение, ако беше жива баба Ванга, щеше да даде съвет, но сега не знам кой лечител близък до нейната величина би могъл да ми помогне.

Молбата ми към Вас е да ми кажете, ако може към кого да се обърна.

Предварително Ви благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Антон
Антон
23.03.2011 12:26
Здравейте, може би пиша малко късно, но аз имам горчив опит с акне. Вече съм на 33 и всичко е наред. Това, което аз направих е гладолечение. Може да звучи малко драстично като метод, но обикновено причините за кожни проблеми идват отвътре, а не са външни. Необходимо е прочистване на организма от отрови. Може да се направи по различни системи - на плодове и чай, само на вода и т.н. Потърсете литература по въпроса. Аз лично се водя по книгите на Генадий Малахов и ги препоръчвам, защото той отразява гладолечението във всичките му аспекти и черпи както от най-разнообразни източници, така и от личен опит. Другото, което помага е вземането на витамин В-комплекс.
По отношение на гладуването - независимо от това дали синът ви е слаб, или пълен, след няколко курса теглото се нормализира. Успех.
0
0
лили
лили
02.09.2010 19:45
Аз мисля, че тези кремове няма да помогнат. Имам познат, който също страда от това. Ходил е при много лекари, мазал се е с много кремове, не помагат. Последно беше ходил във Варна(не знам как се казваше точно, ама гледали му зениците) и му изписали рецепта и беше на диета. Дано да съм ви помогнала с нещо.
0
0
bibi miro
bibi miro
02.09.2010 12:50
Пробвайте с Лептен толкова много го рекламираха по телевизията. Дано има някакъв ефект.
0
0
диана
диана
02.09.2010 07:28
В момента се маже с бял крем от Габрово. И за него има добри отзиви, но понякога пъпките са ужасяващо възпалени. Доколкото знам, този крем е на цинкова основа.
0
0
василка
василка
01.09.2010 13:41
Пробвай с този мехлем от Костинброд. Има добри отзиви за него.
0
0