Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че небето е замръзнало

Сънувах, че небето е замръзнало

Сънувах, че небето е замръзнало
Наскоро сънувах, че от небето валят ледени буци, като град, но много по-големи. Уплаших се и влязох вътре (не знам дали беше у дома или някъде другаде) за да не ме наранят.

След това пак бях от вън, но като под навес, погледнах на горе и видях, че небето е замръзнало с плътен слой тъмен лед, точно над главата ми и някак си на зад.

А пред мен, в близката далечина небето беше синьо и слънчево. Усмихнах се и си казах: "Ето, това слънце ще разтопи леда".

В този момент видях една позната, на която в реалния ми живот съм помагала много и която в крайна сметка ми заби нож и настройва приятеля ми срещу мен.

Намирах се в двора ни и тя вървеше срещу мен - гледаше ме подигравателно и се кикотеше в очите ми. Разстройх се, но събрах смелост, започнах да я удрям и скубя като и казах марш от дома ми, а после я изгоних.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мила
Мила
01.09.2010 11:33
Здравей. Според мен е видимо, че тази твоя позната те е наранила, личи си по падащите буци лед, от които си се опазила. Хубавото е, че от другата страна на небето изгрява слънце, може би е време да простиш и да загърбиш миналото, защото все пак то със своята красота и топлина разтапя и най-големите късове лед. А и при положение, че си я изгонила, означава, че си по-силната, не само физически, а и духом, щом си го направила с мисълта си на сън.
0
0