Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бях с момчето, което харесвам

Бях с момчето, което харесвам

Бях с момчето, което харесвам
Здравейе. Преди няколко нощи сънувах момчето, което харесвам и бих икала да знам какво означава съня.

Сънувах, че съм пред къщата ни (момчето, което харесвам живее срещу нас). После отивам пред тях и надниквам през прозореца и виждам Георги (така се казва), че учи.

После тръгнах към гората. Когато стигнах моста (за да се стигне до гората се минава през моста)видях един мой приятел. Той ме е чакал за да ходим заедно.

Когато вече навлязохме в гората започнахме да тичаме. По пътя, през който минавахме имаше книги. После се появи някакъв великан. Нищо не му бяхме направили, но той започна да ни гони.

Не знам къде бяхме тичали, но изведнъж е озовахме пак пред моста.

Приятелят ми ме помоли да отидем до една приятелка на майка ми, която живееше в края на селото така и направихме.

Когато отидохме, влязохме в двора и седнахме на една пейка. Появиха се майка ми, сестра ми и приятелката на майка ми в която бяхме.

Говорехме си и изведнъж се появи Георги, а всички други изчезнаха, той застана пред мен, а аз станах от пейката и както беше пред мен той ме прегърна, а аз се чувствах като на седмото небе.

Сигурно бяхме седяли прегърнати около 15 минути. После той ме пусна и каза, че трябва да си ходи за да учи.(но сега той не живееше срещу нас, а до приятелката на майками).

Той тръгна по пътеката, аз исках да ида до него, но нещо не ми позволяваше да го настигна. След като той вече беше на улицата, аз го настигнах.

Исках да му кажа да остане, да не си тръгва, той ми вдигна ръка за довиждане и се усмихна, а аз вместо до му кажа да остане и аз му вдигнах ръка за довиждане. Сякаш в мен имаше нещо, което не ми позволяваше да му кажа да остане, поне така го чувствам аз. И после се събудих.

Предварително Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Надя
Надя
04.08.2010 03:03
Съвсем скоро ще установиш контакт с това момче и ще бъдеш много щастлива. Няма да забелязваш другите момчета. Тази твоя връзка ще те промени. Георги ще се окаже властно момче. Бъди щастлива. Пиши какво е станало. Познала ли съм.
0
0