Озадачаващ сън

Озадачаващ сън
Значи, първо санувах, че съм в една от стаите в старата ми къща, по-точно в спалнятя. Там при мен имаше още едно момиче, но после то изчезна.

Майка ми и брат ми дойдоха, но аз бях заключила вратата и им отключих, но скрих нещо под камината. Те не го намериха.

След това, бях принцеса и още едно момиче като мен бягахме по едни патеки и после се изкачвах ме по стълби. Зад нас бягаха слуги и ни говорех нещо.

Всичко беше влажно и мокро като след дъжд. Аз се подхлъзнах и паднах. Слугите зад нас недоволстваха, че не се държим като истински принцеси, но ние не им обърнах ме внимание.

Стигнахме до много стълби и най-отгоре седеше на трона си кралицата, но без краля. Ние отидохме при нея и тя ми каза, че ми е уредила брак с много добро момче.

Дойде от някъде някакво момче, ама доста по-глям от мен, към 20 и няколко години. Първоначално не ми се преиска уреден брак, но той се държа много мило с мен.

Също така, той имаше нещо като бенка на дясното око. Той реше да ме заведе у тях. Ние тръгнахме и се озовахме като в гора. Там имаше една ромка.

От някъде се появи моята най-добра приятелка с още няколко момичета и ми каза:"Не го ли виждаш тоя какъв е?"

Аз го погледнах и разбрах, че съм била излъгана и не е такъв за какъвто се е представил. Тогава аз казах, че земята под нас е много мека. Ние се дръпнахме от там бързо и тя пропадна. Беше капан, но не успя да ни хване.

Тогава се събудих. Това го сънувах в събота, някъде към 11 часа.

Много съм озадачена от този сън и затова Ви пиша.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Силви
Силви
23.07.2010 13:26
Много е объркано, не знам как да го разтълкувам. Потърси в онлайн съновника.
0
0