Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Водих война на сън

Водих война на сън

Водих война на сън
Снощи сънувах, че аз, баща ми и още наши приятели пътуваме с влак до най-северната точка на Южна Америка. Стигаме до там и влака спира.

Ние слизаме за да водим война заедно със Северна Америка срещу корейците. В съня си го виждах така сякаш Панама я няма, а като погледнеш от брега се виждат небостъргачите на Северна Америка.

До влака имаше нещо като две крепости във водата. Основите им бяха като кубове, от едната им страна над водата се издигаше стена, а по средата имаше неголяма каменна пирамида с отрязан връх.

Аз бях в първата "крепост" и скочих във водата, за да плувам до втората. Като стигнах до нея осъзнах, че пипам дъното, но като съм на пръсти и водата ми стига близо до устата. Издърпаха ме и там видях един мой приятел.

После дойдоха корейците и започнахме да се бием. Хвърляхме нещо по тях и ги бутахме от лодките. Върнах се при влака където беше баща ми и неговият приятел.

Влезе една жена, руса с вързана коса, обута с високи токчета, облечена с къси розови панталонки, с черен чорапогащник на мрежички и черна блуза. Приличаше малко на компаньонка.

Водеше със себе си едно корейско малко момиченце. Помоли да я остави, но баща ми и каза да си тръгва. Тя пак се върна и този път и позволихме да остави момичето. Попитах момичето как се казва. Не помня точно името и, но започваше с буквата К-.

Моля, някой да ми каже какво означава всичко това (ако въобще има някакво значение).
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати