Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах черно слънце

Сънувах черно слънце

Сънувах черно слънце
Някой може ли да ми каже какво означава да сънуваш черно слънце. Нямам предвид затъмнение, а направо черно слънце да грее.

В следващия момент, една змия изпълзя, също черна, но на червени райета и се сви на кълбо пред мене и аз я сложих в кутия и я оставих на земята.

Едно дете я взе и беше ухапано от змията. Хванах телефона и се обадих на бърза помощ, а те ми отговориха, че по - добре да бъдеш ухапан от змия, вместо да умреш от черното слънце. И се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Ilieva Anna-Maria
Ilieva Anna-Maria
08.05.2018 01:20
В интернет има много информация за "черното слънце",която датира в древни книги от хиляди години. От черното слънце извира жизнената енергия - чи, врил и.т.н ,но тази енергия за нас нормалните хора е непосилна за контрол. Само пробудените и лудите виждат това слънце в реалността. Елена Блаватска и други окултисти са писали за това, Хитлер също е ровил нос. В твоя сън то има символичен смисъл. Змията може да се тълкува като "пробуждането на Кундалини" или отварянето на енергийните канали за тази всемогъща сила на слънцето. Детето е - неопитния човек(или твоя проекция на теб). Силата на това слънце за един е всемогъщие за друг ..Х.. Не рови повече.. имаш предупреждение от"бърза помощ" , може би все още си "дете" като повечето от нас.
0
0
workemailbg@abv.bg
workemailbg@abv.bg
13.11.2010 11:54
Съня ти е доста интригуващ. Слънцето е предвестник на щастие, добро дори на чудо, но твоето е черно. Замисляла ли си се дали пък ти не си пожелала да го затъмниш или да го видиш черно, дали не скриваш слънцето си сама ? Змията във всички религии и култури се смята за източник на злото. Фактът, че си я затворила в кутия значи, че не си унищожила злото съвсем, а само си го скрила от себе си. Детето - невинност, наивност, може би дори дете, което познаваш е или ще отключи онази част от теб, която все още се бори със злото/змията. В твоя случай, детето може да си и ти самата.
Ти - зрялата, разсъдлива част от теб; детето - наивната, любопитна, неопитна част от теб. Съответно ти затваряш кутията, детето я отваря и естествено е ухапано. Ако предположим, че слънцето е твоето щастие, замъглено и очернено съзнание, то правилно гласът от телефона ( подсъзнанието ти) ти казва, че е по добре да се сблъскаш с онова зло от колкото да умреш от черно слънце. Змийската отрова е и лечебна понякога. Може да се упариш( да те ухапе змията), но ще ти е от полза - да натрупаш опит.
Ако някой има въпроси за някой сън, да пише на email-a ми.
1
0
jonita
jonita
21.07.2010 22:29
Не мога точо да определя посланието на съня ти, но не е на хубаво. Напомня ми на нещо. Наистина тази змия, но просто не мога да се сетя. Съжалявам.
0
0
Габриела
Габриела
01.07.2010 15:15
Сънищата са много странни, а пък аз сънувах черни петна навсякъде около мен, които постепенно ставаха все по - голями. Накрая се превърнаха в паяк с пипалаа от щепсели. И вместо да те хапе, удряше ток.
0
0