Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Привличане, хора, пътуване

Привличане, хора, пътуване

Привличане, хора, пътуване
Ами, две поредни нощи сънувам прекрасни сънища. Проблемът е, че аз не сънувам хубави сънища. Или сънувам кошмари, или не сънувам.

Бях адски щастлива вчера, когато се събудих. Исках да сънувам съня си отново и отново. Днес също.

Първата вечер сънувах много неща.
Аз съм певица. Сънувах как бързам за един концерт, бях си забравила пресата за коса и се обадих на майка ми.

Бях на центъра в Пловдив, когато й звънях и внезапно видях една моя приятелка в едно кафене. Отбих се при нея и я попитах какво прави тук и тя каза, че през лятото ще работи в това кафене.

Аз много се зарадвах и й казах, че бих искала и мен да ме уреди, ако може. В същото кафене беше учителката ми по пеене. Отидох на мястото, където се събирахме за концерта. Там бяха повечето ми приятели.

Обадих се отново на майка ми за пресата, а тя ми каза да си я взема сама. Аз й отговорих, че ще отида ди си я взема и докато бяхме в мястото на срещата, се прибрах вкъщи и взех пресата. (тъпо, а?)

След това пак отидох при приятелите ми и там имаше едни момчета. Бяха четирима, но единият от тях ми направи адски силно впечателние. Беше някак различен.

Не знам как, но отидохме в някаква стая с чешми /май беше баня, ама може и да е било кухня/. Започнахме да се пръскаме с вода и целите станахме мокри и аз измърморих нещо от рода на "Косата ми ще се накъдри".

Но в съня ми се чувствах щастлива. Останахме насаме с въпросното момче и поговорихме, но не помня за какво. Тогава трябваше да тръгваме и аз се приближих до него и го целунах по бузата.

На излизане го попитах дали ми има номера и той каза, че го има. Зачудих се от къде, защото не му го бях дала.

Това е всичко, което помня от първия сън.
Снощи сънувах доста неща.

Първо, бях в автобус, пътувах за някъде и в този автобус срещнах едно момче, което познавам от София, но когато се приближих към него, за да го прегърна, той се превърна в едно друго момче, което не познавам, но съм виждала няколко пъти. Не живее в България.

Беше адски реално. Все едно нещата ми се случваха и не сънувам. След това научих, че са ме приели във френска гимназия, а след това бях на някаква пейка с най-добрите ми приятели и едно момче, което не познавах, но бях силно привлечена от него.

О, и държах ръката на друго, с което отивахме да си купим бонбони. И заливахме бонбоните с някаква течност. Също така имаше част, в която бях с едно момиче, което наистина не ми се нрави.

И после говорих с директорката на моето училище, опитвах се да я убедя за един побойник, а тя не ме слушаше. Беше странно. И това е. Имаше много подробности като време, трудности при ходенето, вятър, дъжд, слънце, въздух, различни чувства, които изпитах.

Странно ми е. Наистина се надявам да е за добро. Някои неща наистина искам да ми се случват. А по принцип, когато сънувам хубави сънища те просто се случват, до най-малката подробност.

Надявам се да не съм ви объркала, но все пак сънищата са почти еднакви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати