Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво става с мен

Какво става с мен

Какво става с мен
Здравейте. Аз съм Розамри, на 12 години. Искам да ви споделя нещо много странно. постоянно чувам някакви странни гласове и виждам дори и в момента някаква странна светлина на стената.

Още и от по-малка имах такъв проблем, но не бях споделяла до сега. Но сега започват да се зачестяват дори и в училище чувам гласове.

Когато слизам по стълбите ми пречернява пред очите и падам. Когато съм сама виждам някакви фигури в въздуха лица, сенки.

Моля ви помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
АТАНАС
АТАНАС
14.06.2010 19:06
Има и други такива случаи. Доказано е, че повечето деца чуват такива гласове, които възрастните не чуват. Но няма нищо лошо да посетиш психолог. Няма нищо страшно в това, не си мисли, че психолозите са някакви стряскащи хора, които се занимават само с луди.
Може да се отбиеш при психолог за всичко. Той внимателно ще те изслуша и ще ти даде съвет как да се справиш с проблема. Дори и да не ти минава през ум, че някакси си си по различна от другите. Има много деца в твоето положение, но както казах е добре да го обсъдиш с вашите и да посетите заедно терапевт.
0
0
meyv
meyv
30.05.2010 17:26
Първо, спокойно, всичко има решение. Съгласна съм с тези, които казват да идеш на психотерапевт. Няма нищо страшно или ненормално в това. Терапевтът ще те изслуша и съм убедена, че ще ти помогне. Хубаво е да се ровиш в нета и да четеш разни работи, но аз съм се убедила, че 80% от нещата са боза, така че от обща култура ОК, но още веднъж повтарям - иди на терапевт. Това си е съвсем нормално нещо.
1
0
Аделина
Аделина
30.05.2010 14:18
Ох, какво разправяш, не е нужно да си луд за да ходиш на психолог. Според мен това е най-логичното нещо, което авторката на темата може да направи. Все пак те са лекари не за луди, а за хора, които имат някакъв проблем. Ходеното на психолог е все едно да отидеш на ендокринолог или на зъболекар и е съвсем нормална процедура. Аз на твое място нямаше да се замислям нито за миг. Всичко ще се оправи. Според мен е нещо моментно, само не се филмирай и не започвай да вярваш в някави паранормални неща, защото ей тогава ще се побъркаш, а не като отдеш на психолог.

Споко, be happy, давай.
0
0
yanitsa
yanitsa
29.05.2010 13:10
Виж, не знам дали четеш неща на хора, които са споделили проблем. Просто влизай в сайтове за изотерична литература, чети повече и се интересувай. Така ще разбереш защо виждаш и чуваш такива неща.ивявания и нямаш нужда от психолог, а от информация. Не си единствената с такива преж? Не знам защо решавате тук точно да споделяте такива откровения. Но тава е сигурно десетото писмо, на което отговрям по такава тема. Просто търсете блогове и места, на които ще получите точните отговори. Тук в повечето случаи, някой не просветен, ще ви прати на психолог или ще ви изкара луди.
0
0
Yordan
Yordan
29.05.2010 11:23
Ходи на психиатър, може би е нещо сериозно.
0
0