Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бях в Египет на сън

Бях в Египет на сън

Бях в Египет на сън
Тази нощ сънувах интересен сън. Бях в Египет и гледах към върха на една пирамида, която беше започнала да се руши.

По едно време усетих, че в ръката ми има нещо, което в последствие се оказа философски камък(този, който превръща всеки метал в злато при докосване).

Та този философски камък беше във формата на странен медалион. На няколко пъти го използвах и подарявах предметите на разни хора.

След известно време го изпуснах в една голяма река, която беше бистра, спокойна и пълна с някакви риби. Амулетът падна при някакви зъбати змиорки и след 1-2 опита да го взема, се отдръпнах и излязох от реката.

След това се пренесох в някакво селце, където имаше една прокажена жена, от която странях и подминах. На връщане, влязох в къщата й, но там имаше една красива чернокоса и синеока млада жена(май беше облечена в бяло), която ми каза, че прокажената е починала.

Тук сънят започва да ми се губи и не помня какво точно стана, но заедно с тази жена излезнахме от къщата и се запътихме на някъде.

Ако може някой да ми го разтълкува благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Кирил Марков
Кирил Марков
10.04.2013 11:41
Върнали сте се в предишен живот. Била сте жрица, но сте се замесили в мръсни истории с царедворците за дълго време
и са ви отнели медальона.Не сте използували медальона за лечение на болести, а само за материализиране.За това сте го загубили. По отношение на синеоката жена, сънят ви е частичен, но може да се тълкува като висше същество, с което сте влезли в контакт.В последствие не сте могли да постигнете безсмъртие чрез самоусъвършенствуване без медалиона и сте починали. Обаче ако сега си го направите сама, сто процентно ще се обесмъртите. Процедурата е описана в репептата от сайта Модус Вивенди и е лесно изпълнима в домашни условия.
0
0
Debo
Debo
22.05.2010 11:23
Много не ми се вярва.
0
0