Виждам аури

Виждам аури
Здравейте. Аз много, ама наистина много искам да знам, дали има хора като мен. Та при мен всичко (буквално), всичко което сънувам се сбъдва. Няма нещо, което да не се е случило.

Плюс това, виждам аури (честно казано много съм се запалила по WICCA и аури) и не си въобразявам. Виждам хора по улицата, които никога преди не съм срещала и ги разпознавам.

Усещам, че не принадлежа, където съм в момента и знам, че съм различна. Доказвала съм на всички тези неща и винаги когато правя някакво заклинание с приятелки за зъбавление, защото няма какво да правим се сбъдва.

Миналата година по време на едно такова "заклинание" си пожелах да се запозная с настоящото си гадже, в 8 клас на 25.02. И наистина, даже бях забравила за това. На тази дата се запознах с приятеля си.

Моля ви кажете, че не съм луда и че не съм сама, защото вече много се плаша от самата себе си. Като сънувам нещо, се сбъдва на следващия ден.

Даже и да е нещо много лошо, пак се сбъдва, а ако на някой му се случва същото и знае как да предотврати лошите неща, да ми каже моля.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Изпрати
ico
ico
30.05.2010 11:31
А случва ли ти се да чуваш едно бучене в ушите и задната част на мозъка ?

И ако се вслушваш в съвети - зарежи wicca и подобни, вместо това прочитай думите на Исус в библията чат пат.
0
0
Alier Viano
Alier Viano
26.05.2010 10:00
Аз да не сам някой лечител тука.
0
0
W
W
25.05.2010 15:57
Пий витамин С и всичко ще е ОК.
0
0
Alier Viano
Alier Viano
12.05.2010 23:22
Аз й дадох такъв съвет, защото все още се развивам, все пак съм на 14. Проблемът е, че при сънищата, не се знае кога ще се сбъднат.
0
0
yanitsa
yanitsa
12.05.2010 22:18
На ясно съм с някои неща, които съществуват и не всеки умее да ги улавя или да ги вижда. Не казвам, че не ти вярвам, просто прочетох коментара, който даваш за хРисенцеТy. Изуми ме някакси със съвета ти: пий витамин С и всичко ще е ОК. Човек, който има някакви способности, не би казал точно това. Не казвам, че лъжеш. Просто в днешно време е модерно да си различен или да искаш да бъдеш различен. Ако в действителност имаш такава дарба, има много начини да я развиеш и да научиш много неща за нея. Има много литература, която ще ти помогне. Това е моят съвет.
0
0
Alier Viano
Alier Viano
11.05.2010 11:09
Ами искам да отговоря на хРисенцеТу. Ами по принцип, то за сънищата не се знае кога ще се сбъдне. Не може да се определи и затова не може да се предодврати. Аз те съветвам, за да не се разболееш, пий витамин C и всичко ще е ОК. Друг начин няма.
0
0
feelthemagic
feelthemagic
10.05.2010 22:57
Спокойно, ти въобще не си луда и даже имаш прекрасна дарба. Сигурна съм, че има и други като теб и това е страхотно. Знам, че се чувстваш не на място, но Бог ни е пратил тук за да се развиваме така, че един съвет: използвай дарбата си с добро, бъди това, което си. Имаш прекрасни способности и ако някой те смята за луда, не му обръщай внимание - повечето хора не разбират. Убедена съм обаче, че ще срещнеш някой като теб.
0
0
димитър
димитър
09.05.2010 12:12
Слушай, ти въобще не си луда и няма от какво да се плашиш, но ако питаш мен, престани с магиите. Те са против законите на природата и са наказуеми(не знам за белите, но черните определено). Трябва да се радваш, че имаш такава дарба. Аз бих направил почти всичко да имам такава дарба. Слушай, ако се чувстваш не на място, неразбрана или твърде различна, аз също съм так,а пиши ми на скайп: qmzpghj123. Радвай се на този подарък от Бог.
0
0