Виждам аури

Виждам аури
Здравейте. Аз много, ама наистина много искам да знам, дали има хора като мен. Та при мен всичко (буквално), всичко което сънувам се сбъдва. Няма нещо, което да не се е случило.

Плюс това, виждам аури (честно казано много съм се запалила по WICCA и аури) и не си въобразявам. Виждам хора по улицата, които никога преди не съм срещала и ги разпознавам.

Усещам, че не принадлежа, където съм в момента и знам, че съм различна. Доказвала съм на всички тези неща и винаги когато правя някакво заклинание с приятелки за зъбавление, защото няма какво да правим се сбъдва.

Миналата година по време на едно такова "заклинание" си пожелах да се запозная с настоящото си гадже, в 8 клас на 25.02. И наистина, даже бях забравила за това. На тази дата се запознах с приятеля си.

Моля ви кажете, че не съм луда и че не съм сама, защото вече много се плаша от самата себе си. Като сънувам нещо, се сбъдва на следващия ден.

Даже и да е нещо много лошо, пак се сбъдва, а ако на някой му се случва същото и знае как да предотврати лошите неща, да ми каже моля.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Изпрати
Svetoslav
Svetoslav
16.07.2012 09:24
Един приятел вижда как хората се превръщат в чудовища той също вижда аури като теб той е осиновен и вижда сенките на родителите си на всеки 4 години му се случва нещо което не е човешко,той е виждал Никола Фламел,Пернел Фламел(от тайните на безсмъртния Никола Фламел) аз също не съм обикновен човек (може да ти прозвучи лудо)аз 5-та раса индиго дете.Никой в този свят не е какъвто си мисли че е.Ако някои друг има странни истории моля да ми пише на скайпа и аз ще се опитам да ви кажа това което искате да знаете
0
1
Здравейте
Здравейте
02.03.2012 06:52
Аз вчера мисля че видях аурата на един човек !!!! беше целия в черти като дага и попитах майка ми дали и тя вижда не6то гледахме слави по бтв вчера и тя каза че нешто става на телевизора и я попитах вижда ли и тя нарочно тя каза че вижда жълти отенаци аз виждах всичко чакрата хора ако не е било някаква илюзия ще я видите като яравите нещата правилно вместо да вземете 2 чората с 1 рака ги вземете с 2 раце по 1 в 1 и ходете правилно понякога може да ви се стори че сте луди като монк от бтв е трябва да сте като него за да виждате аури заключението ми че вообще не е болен ами се учи да е нормален но пред хората не е щот те не са ! носете пъстро
0
1
йоана
йоана
06.05.2011 15:46
Може ли да те попитам как изглеждат аурите ?
0
1
абв
абв
04.03.2011 23:04
На много хора им се сбъдват сънишата, защото докато спим можем да улавяме информация и за напред, в което няма нищо лошо. Не се увличай само да пророкуваш или да се занимаваш с други глупости, защото отговорността пада в/у теб и последствията няма да ти харесат.
Ако се страхуваш от някой сън си кажи, че не искаш да ти се случва и вместо това си пожелай нещо красиво и то ще се реализира. Успех.
0
0
надарен98
надарен98
04.02.2011 11:55
И аз виждам аурите на хората, но в малка степен. dark_water_20 това е скайпа ми, ако искаш да поговориш повече.
0
0
Любов
Любов
06.12.2010 12:26
Много неща ми се иска да ти кажа - не мога да си подредя мислите.

Според мен ти имаш не една, а две дарби.

За това, че виждаш аурите - гледай филма Селестинското Пророчество. Тя ти е дадена да помагаш на хората. Проучи какво означават резличните цветове на аурите и прочети също и нещо за чакрите.

Желая ти успех с Божията благословия.
0
0
В.:.К.:.С.:.
В.:.К.:.С.:.
19.11.2010 12:22
Значи, аз до сега около 4 пъти сънувам нещо, което ми се е случвало, но на такава възраст (1-1 и половина), че няма как да помня. Така, че не се учудвай, нормално е при някои хора. Съдба.
0
0
Alier Viano
Alier Viano
08.07.2010 00:05
Аз не практикувам Wicca, аз само се интересувам от нея като религия. Иначе не я практикувам и съм си христянка.
1
0