Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Приятелят ми ми изневерява със сестра ми

Приятелят ми ми изневерява със сестра ми

Приятелят ми ми изневерява със сестра ми
Сънувам ужасен кошмар, който се повтаря вече няколко пъти и това започва да ме безпокой. Моля, някой да го изтълкува по някакъв начин, защото за мен е твърде странен.

Не мога да предам точно и ясно какво се случва в съня ми, защото обикновено забравям бързо сънищата си. Вече няколко пъти сънувам един и същи сценарии: заедно със сестра ми и приятеля ми съм, когато забелязвам, че той я гледа "влажно". След малко забелязвам, че и тя му отвръща и кокетничи по някакъв начин Вдигам скандал, питам го какво прави, защо ? Тогава се намесва и тя и двамата ми заяват, че е непоправимо и ще трябва да го приема, че се харесват и се искат.Цялата тази ситуация се развива ужасно тежко за мен, усещам някаква ирония, безпомощност и те през цялото време се държат невероятно нагло с мен и дори се целуват. Приятелят ми ми заявява реплики от сорта: "Какво да направя, така се случи. От сега на татък ще имаме проблеми." Влизам в конфронтация със сестра си, плача и я питам как може да постъпва така с мен, няма ли сърце, та аз съм и сестра?! А тя подигравателно ми отвръща, че не съм важна, а всъщност нея я интересува само собствения и "кеф" Сънят е ужасен за мен. Не мога да разбера защо се повтаря вече няколко пъти? Този път намесвам и приятеля на сестра ми като карам нея и моя приятел да признаят всичко пред него. И във всеки такъв сън сценарият е е един и същи, не просто изневяра, а тези двамата изведнъж решават, че много се искат и безсрамно се подиграват с мен.

Моля, ако някой има някакви идеи какво кара този сън да ме тормози многократно, нека ми пише.

Сестра ми е доста хубава и при първата им среща в действителност ми се строи, че приятелят ми я загледа доста мръснишки. Дали това има някаква връзка, въпреки, че той естествено отрича?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Фрея
Фрея
02.12.2014 12:53
Съгласна съм с админа :)
Принципно сънищата се повтарят докато не ги разберем. Разтълкуваме ли ги правилно те спират. Другото, което е важно - в сънищата всичко е наобратно. Това, че те се целуват означава, че едва се понасят. Че той казва че я харесва - същото. От опит знам, че това че някой е хубава повече, не винаги събужда желание или любов в противоположният пол. Така, че сънят е знак, че нищо подобно няма да се случи. Дори целувките означават лицемерничене. Може той или сестра ти да се преструват че са ок с компанията на другия.
Следи датата на която сънуваш съня, ако все още го сънуваш и виж значението на датата. Имаше някъде според датата на сънуване - сбъдване. И горе главата - не се трови с ревност, за да не отблъснеш любимия :)
2
0
stefchis
stefchis
06.10.2013 23:21
предишният ти живот не можеш да се отърсиш спри да ревнуваш така ще си почерниш настоящия.
2
0
Вра
Вра
06.10.2013 17:48
Пророчески сън. Съвсем скоро ще вкуси плътта на сестра ти.
0
6
админ
админ
10.09.2009 02:14
Няма нищо страшно. Сънят изразява притесненията ти това наистина да не стане , защото може би на подсъзнателно ниво по някакъв начин подозираш, че може да стане.

Може би е знак да престанеш да си мислиш глупости и да подозираш гаджето без причина. Сънищата ти ще изчезнат като се успокоиш.
5
0