Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Усещам вибрации на сън

Усещам вибрации на сън

Усещам вибрации на сън
Здравейте на всички. Преди около час си направих регистрация тук, за да споделя един мой проблем, който съществува вече от много време и искам да помоля, ако има хора, който имат същия проблем, да ми пишат коментар долу.

И така, от много време насам, не мога да кажа от колко години, но може би от дете имам проблеми със съня. Когато лягам да спя, точно преди да съм заспала, през тялото ми минават страхотни вибрации, усещам отвратителна болка в главата и шум в ушите.

Тялото ми е в сънна парализа, но имам усещането, че съзнанието ми е изцяло будно. Това ми се случва приблизително 1-2 пъти в седмицата, а понякога и по - често. В началото, когато започна този среднощен тормоз се случваше следното:

Усещах спираловидно, кръгово движение по ръцете, после по краката ми и най - общо цялото тяло, все едно минава ток през мен и ужасна режеща болка в главата, както и шум, силно бучене в ушите,а през очите ми минават най - различни картини и сюжети изключително интензивно.

Трудно мога да се събудя, колкото повече усилия правя да се събудя, толкова повече болка изпитвам.

От една година насам е малко по - различно, защото вибрацията я усещам като енергийна топка, която минава през тялото ми ( усещането е като зъболекарската машинка, но топката е по - голяма) и например, ако преминава през мишницата ми или в страни по ребрата усещам гъдел, а ако минава през кост или гръбначен стълб, болката става много по - силна.

Опитвам се по някакъв начин да контролирам тези неща, тъй като пак казвам, че напълно се осъзнавам когато това ми се случва и започвам да извличам ползи от това.

Например често сънувам сънища на религиозна тема или се допитвам по разни въпроси и не веднъж ми се е случвало да получавам отговори, но това го отдавам на вътрешна интуиция.

Когато подам някаква информация, мозъкът ми, като че ли сам започва да си създава сюжети и фантазията ми се разгръща изключително много, като виденията или сънищата ми са много ясни, все едно се прожектира филм пред мен.

Два пъти ходих вече на лекар за това, но нищо не ми казаха. Питаха ме: да не би да си се стреснала от нещо ? Да не би да преживяваш нещо тежко ? Наркотици вземаш ли ? - няма такова нещо.

После ми изписаха успокоителни за да мога да спя. Но мен ме интересува по - скоро защо се получава това нещо. Търсих много време в интернет, но не намерих подобна информация.

Мисля, че е проблем с нервната система, но все пак, ако има някой със същия или подобен проблем, ще се радвам да ми пише. А ако има обяснение ще е още по - добре. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
ilen
ilen
21.05.2010 12:44
Аз имах същото преживяване, но бях будна. Нещо светеше много силно, но от страх не си отворих очите. Главата ми беше изтръпнала от бученето. За първи път ми се случва.
5
0
Saminceto
Saminceto
26.04.2010 14:26
Добавен от Mimi на 2010-04-22 16:33:55
Какви са тези глупости и измислици ? Някой май си търси вниманието ? Време е да отидеш на психиатър.



Ако мислиш, че са глупости просто не коментитай. Много по - лесно е и за теб и за човека, който коментираш.

Относно проблема - няма какво да кометирам, освен да кажа, че ти вярвам. Съжалявам, че не мога да помогна. Мисля, че има книги, които биха те насочили, но не търси в интернет. Отиди в библиотека или книжарница сигурна съм, че там ще намериш нещо.
0
1
Мария
Мария
24.04.2010 17:10
Това се случва и с мен. Имаш ли поща или скайп ?
0
0
Mimi
Mimi
22.04.2010 16:33
Какви са тези глупости и измислици ? Някой май си търси вниманието ? Време е да отидеш на психиатър.
1
3
bibi miro
bibi miro
20.04.2010 23:41
Здравей. Аз смятам, че състоянието ти се дължи на нервна почва. Наистина на колко години си ? И спомняш ли си името на хапчетата, които ти изписаха ? Може би така ще успея да ти помогна повече ?
0
0
в
в
20.04.2010 23:04
Извинявай за въпроса. На колко години си ?
0
0
Mmkd
Mmkd
20.04.2010 23:00
Това са духове.
Аз лично тази енергия, която усещам и виждам, са сенки ( в началото бяха хора с лица и фигури) наподобява на студен вятър не мога да го опиша по-добре. Това започна в къщата, където живеех. После се преместихме в апартамент, но това продължи и там. Извикахме преди около година поп, защото нещата се влощиха изведнъж. Това нещо не ми даваше да спя въобще. Попът, но не помогна изобщо. Всичко си продължи по старо му и едва месец след като попът беше вкъщи това нещо се укроти. Пак усещам това присъствие и сега, но не както преди година.
Аз вече съм го приела и не вярвам да си отиде ей така. Била съм и на гости при приятели/роднини и в чужбина и това нещо навсякъде, за съжаление.
0
0