Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах пустиня, джунгла, заснежени планини

Сънувах пустиня, джунгла, заснежени планини

Сънувах пустиня, джунгла, заснежени планини
Ще съм Ви много благодарна, ако някой може да ми каже какво значи моя сън, а именно:

Сънувах, че аз и някакви приятели сме някъде, като че ли на покрив на огромна бизнес сграда и идва някакъв човек, който прилича на клоун с магически способности и почва да ни измъчва.

Хвърля ни в някакви огньове и т.н. Сънят е кошмар до момента, в който този човек не ни пуска и не започва да си говори с нас.

Разбираме, че той е умрял и може да прави всичко като се е превърнал в дух. Сприятеляваме се и решаваме да отидем някъде. Изведнъж братовчед ми, аз и духът (който вече не е клоун, а една моя приятелка) сме на някакъв лифт.

Брадовчед ми пада от лифта и ние скачаме след него. В нещо като пустиня сме. При падането си е ударил крака. Опитваме се да му го оправим, но изведнъж виждаме някакви племена, които ако ни видят ще ни убият.

Духът ми предлага да им отвлечем вниманието за да не се съсредоточат към беззащитния ми братовчед. Почваме да тичаме и изведнъж, се отзоваваме на нещо като ски писта. Гонят ни монголци.

Изведнъж това прераства в състезание и разбираме, че трябва да стигнем първи някъде, но докато стигнем много да внимаваме да не ни хванат.

Духът финишира първа и племената я смятат за техен вожд. Доволни сме. Тя започва да им помага да се социализират. Изведнъж братовчед ми се оправя и идва при нас.

Най - странното беше, че местността беше смеска между пустиня, ски писта и джунгла. Хората разбират, че духа е дух и почват да й искат всякакви желания.

Изведнъж сънят претърпява обрат и най - спокойно караме ски в супер модерен курорт (пак ние тримата, с братовчед ми и Духа), само че не върху сняг а върху пясък.

След малко пък отиваме да караме върху сняг и се качваме на накакъв влек, от който всички падат и е мъчение да се стигне до горе.

Най - странното в целия сън беше смяната или по - точно смесицата от различни природни компоненти, ако мога така да се изразя.

Пустинята мислехме, че е Африка, джунглата и факта, че хората бяха монгоци - Азия, когато пък карахме ски върху пясък, имаше и някакво море, казах си: Ей страхотно, това е Чили, а пък накрая ски пистата с трудния влек, бях абсолютно убедена, че е Банко ?

Ако някой може да ми каже какво значи всичко това и има ли някаква връзка с това, че снощната вечер точно си мислех за това, какво искам да следвам и къде искам да отида ? И въпреки всичко. Какво означава всичко това ? Ще съм Ви много благодарна, ако ми отговорите.

Поздрави Аделина
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати