Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Исках да бера череши

Исках да бера череши

Исках да бера череши
Частта от съня, която помня започваше с това, че се намирам в апартамент на мой близък(брат ми или мой братовчед). В същия момент наблюдавам едно хубаво дръвче в саксия, което е тъничка череша.

Въпреки, че изглежда малка и финна, слабичка, тя е отрупана с големи и сочни червени череши. В следващият момент половината от плодовете на черешата се оказват едри и големи, сочни къпини.

Гледайки черешите, решавам да си откъсна една, по тях вече има дупки, сякаш е достигната костилката. Колкото повече си приближавам ръката, толкова повече виждам насекоми около черешите.

Бяха мънички като мушички или мравки, но летяха и се увеличаваха много бързо. Когато ръката ми беше почти докоснала едната от черешите, насекомите бяха повече, отколкото да се осмеля да я откъсна, защото, където и да хванех черешата, щеше да има насекоми по плода.

В следващия момент изпищях. Последното, което помнех от съня е този вик, крещенето и се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
yanitsa
yanitsa
01.04.2010 02:11
Ще научиш някаква истина за нещо, което си проемала или си мислела за него по определен начин, но всъщност нещата няма да са такива каквито изглеждат на пръв поглед. Отначало няма да се задълбочиш в нещата, които си разбрала, но колкото повече минава времето, ще започнеш да разбираш, че тези неща са важни за теб и не са такива, каквито искаш да са, въпреки, че изглеждат примамливо. Внимавай с вземането на решения, които ти предстоят. Надявам се да съм помогнала.
0
0