Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах Господ или поне така си мисля

Сънувах Господ или поне така си мисля

Сънувах Господ или поне така си мисля
Бях в някаква вила или голяма къща, с много мои роднини. Зад къщата имаше езеро и всички влязохме да се къпем в него.

Аз бях до родителите си, но усетих, че влизам много навътре и се опитах да се изтегля на по-плитко, но нещо ме дърпаше още по-навътре.

Обърнах се и видях, че всъщност е човек, облечен като скитник. Аз му казах да ме пусне, но той ми отговори, че няма да го направи сега, а на третия път, когато му кажа това.

Каза, че ми остават още два пъти и да внимавам кога ще е третия, а сега да тръгна с него.

Тръгнахме през езерото, като аз плувах, а той вървеше все едно стъпва по дъното и ме държеше за ръка. Така прекосихме цялото езеро и се върнахме обратно.

Като се прибрах в къщата, намерих нещо като карта на езерото, на която видях, че то е всъщност много дълбоко и няма как човек да върви по дъното.

Тогава в съня си реших, че това е бил Господ. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете да си обясня поне малко нещата от съня ми. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
jesus_mylord
jesus_mylord
22.04.2010 19:14
В съня ти се наблюдава затъване. Интересно е, че човекът не ти помага да излезеш от водата, но той е този, който те дърпа още по-навътре. Думите му към теб звучат по - скоро като заплаха, а не като обещание за някакво освобождение. Интересно е също, че той е ходил по дъното, а не по повърхността на водата. В Библията има история за това как Исус върви по повърхността на водата. Езерото е преобраз на греха, а това, че всичките ти роднини са там значи, че всички плувате и сте в него. Човекът, който те дърпа към дълбокото е дяволът, а не Бог.
Все пак е интересно, че Бог е Този, който ти е дал този сън, за да предупреди за това, че ако продължаваш да държиш този човек /дяволът/ за ръка и да го следваш, ще затъваш все по - дълбоко. Бог се открива и чрез сънища, но най - вече чрез думите си, които са в Библията. Потърси изход в нея и ще го намериш.
0
0