Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах детски ковчег на гроба на баба ми

Сънувах детски ковчег на гроба на баба ми

Сънувах детски ковчег на гроба на баба ми
Сънувах, че майка ми /починала/и нейната сестра ме викат да правиме помен на гроба на баба и дядо. Аз им казах да отиват, а аз ще купя цветя и после ще дойда.

В цветарският магазин нямаше хубави цветя, но там продаваше моя бивша колежка и тя ми отряза един хубав карамфил. Даде ми две червени, леко завяхнали рози и едно друго цвете.

С мен беше и дъщеря ми, но тя не дойде с мен на гробищата. Когато отидох на гроба на баба и дядо, нямаше никой, но на баба отгоре имаше детски ковчег, непогребано дете - момче, като че ли на наши близки, но не помня точно кои.

Видях ясно баба си, плаках много и й казах, че я обичам, а тя ми каза да се приготвя да си дойда у дома през май.

Усещах присъствието на дядо, но не говорих с него. Баба беше с малко тъжно лице. Събудих се около 4.30 часа много притеснена и уплашена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
цецко
цецко
24.03.2010 16:57
Добре сте постъпили и аз правя така. След като изляза от църквата, чувствам някакво облекчение, не знам на какво се дължи това.
0
0
Виола
Виола
24.03.2010 07:28
Здравейте. Благодаря за коментара. Вчера отидох в църква и запалих свещички за умрелите и една за мен. Постоях под купола няколко минути и после се успокоих. Купих кифли и занесох на внучетата. Това го прочетох от други коментари на подобни сънища. На всички желая спокойствие, любов и доброта.
0
0
цецко
цецко
23.03.2010 22:11
На мен също ми се случва да сънувам починалата си баба, която се завръща към живота. По тълкувание да се вика починал чожек на сън при себе си, не е на хубаво, но от друга страна да сънуваш починала баба означава, че в къщата ти ще дойде нов човек.
0
0