Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сливане на сънищата с друг човек

Сливане на сънищата с друг човек

БоянаБоянаНовак
Сливане на сънищата с друг човек
Имах невероятно плашещия, за мен сън, намирам се вкъщи, късно вечерта, и приятелят ми ми звъни от непознат номер, казвайки как баща му го е изгонил и са станали ужасно голями драми (баща му е много строг и попринцип е против това да сме заедно). Първото нещо, което правя е да му кажа да дойде в нас, тъмно е, опасно е. Притеснението ми започва да надминава границата. (22:30 към 23:00 часа се случва действието. )

В следващия момент излизам от вкъщи, за да го посрещна от спирката (близо 15-20 минути пеш), без да се притеснявам, за каквито и да е опасности застрашаващи мен, твърдоглаво мислейки, че може да му се случи нещо.

На половината път виждам една сянка от едната страна на улицата, която като ми засече погледа, започва да ме гони. Бягам и не спирам да бягам, докато го виждам и се втурвам към него. И там свършва съня.
Но това не е краят. По-интересното е, че няколко месеца по-рано е имал същият сън, но от негова гледна точка, като не ми е споделил за него. Как той се намира на същото място, но някаква сянка го следи и той се опитва да забързва крачката, притеснявайки се да не се случи нещо на мен.

Моля, помогнете ни да разнищим какво се случва! Не знаем дори как да реагираме на това, че сънищата ни се сливат. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
13.12.2018 00:14
сигурно сте наследили един и същ демон
230
230