Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Отхвърлен дори насън

Отхвърлен дори насън

Отхвърлен дори насън
Сънувах, че аз и един музикант (нека го кръстим Гошо), на който съм голям фен в истинския живот, бяхме на почивка в Черноморец, в същата квартира, в която бях тази година. И тъй като на живо ми е трудно да говоря с хора и не знам как да се държа в компания, този път ме изненада как той ме прие толкова леко. Бяхме съквартиранти и всичко вървеше добре. Смяхме се заедно, споделяхме си заедно, точно като добри приятели. Но изведнъж от нищото се появи един друг мой приятел (най-"готиния" от моя клас) и сякаш имаше по-голямо влияние върху Гошо.

Изведнъж заваля силен дъжд и за да не се намокрим тримата влязохме под една порутена сграда, нещо като малко магазинче, но само от тухли. Странното е че това магазинче беше на две крачки от нашата квартира и можехме просто да се приберем. Та, стоим си ние и аз се опитвам да подкарам някаква тема, а те започнаха някак потайно да си шушукат. Изведнъж се преместиха в една отсрещна сграда, подобие на предната.

Усетих, че не ме искат в компанията си. Чувствах се излишен и наранен, защото ми взеха приятеля и обвинявах себе си, защото не мога да говоря с хора и винаги си тръгват. Беше ми много кофти, докато ги гледах самотно как те се забавляват.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.08.2018 00:05
az sum goso musikantu hahahahahaha
52
55