Истинската история за Кървавата Мери

Истинската история за Кървавата Мери
Здравейте, нека ви кажа коя е истинската история за тази жена, наричана Кървавата Мери. Тя е легендарен дух, който се предполага, че може да предсказва бъдещето. Твърди се, че се явява в огледалото при многократно споменаване на името й. Тя може да бъде добър или зъл призрак в зависимост от това как хората се държат с нея. Не обича лоши хора. Прякора й е Кървавата Мери, защото много повръща кръв като й прилошее и си мърси дрехите.

Тя е една млада жена на 30 години, на времето живяла в щата Пенсилвания, но е починала на 18 години, когато мъжът й първо стрелял с пистолет по ръцете й и й спукал вените, и най-накрая й забил нож три пъти в стомаха и починала от загуба на кръв и това е втората причина, поради която й викат Кървавата Мери, но иначе истинското й име е Мери Стокъм.

Друго нещо: поради това, че мъжа й я стрелял с пистолет по ръцете и й се спукали вените понякога като я призовете има ръкавици на ръцете си дълги до лактите. Но иначе си е много красива жена и много мила, но някои хора я обиждат, че е зла, други се подиграват с нея и казват, че тя не съществува, но нищо от това няма вярно. Това е от мен.[научи повече...]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари