Говоря със зъл магьосник клошар на сън

Говоря със зъл магьосник клошар на сън
Аз отивам с некви деца които в съня са ми приятели. И влизаме в изоставена сграда. Разглеждаме всичко и попадаме в една стая що годе все едно някъв клошар живее там. На един рафт имаше полезни изкопаемк. Имаше домати лютеница шарена сол на друг шкаф и голяма маса и две легла. Един от приятелите ми изпищява и отиваме да висим всички. Влизаме в една стая и виждам голями колкото сабия ръждяасали ножици.

Отивам да ги взема ама един от нашата групичка ме блъсва и иска той да ги взема. Накрая аз ги взимам. Отивам в другата стая където беше писъкът на момчето и понеже вратата е заключена почвам да удрям а ножиците и тя се дупчи вратата. Накрая асе отваря процеп в който виждам един голям човек облечен като клошар да стъпва внимателно и бавно към момчето аз извиквам и вратата се отваря и момчето излиза и аз оставам с тоя клошар.

Той почва да ми жестикулира с ръце и си мисля че е ням и му казвам може ли да го напишеш на лист и той ми отговаря да с устата си тоест може да говори. Аз автоматично се стягам и ртръгвам към него да го пробода с ножиците. Ама изведнъж някаква светлина ме спира от ръцете му.

Той ми предлага сделка аз да си избера някаква болест която той ще я вкара с магия в тялото ми аз трябва да реша накаква загатка преди да умра и всичко се управя и приятелите ми ги пуска да си върви. Аз отидох до стаята която бяха приятелите ми и тя беше заключена почнах да тропам по нея нищо не се чуваше.

Клошара идва до мен и казва че не могат да ме чуят и трябва да реша загатката или ще умра и приятелите ми ще останат в капан завинаги.

Някой помощ за тълкуването?[научи повече...]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Анонимен
Анонимен
11.06.2018 01:10
fiojgnkfdgmnbopjhoptklptkhpkhnmglhm
2
385
Анонимен
Анонимен
10.06.2018 00:51
Е-е-ей, неграмотното, от коя планета си?
1
202
betyy
betyy
17.06.2018 03:26
Комплексар кво да не би на живо да си мълчиш в ъгъла, а само в нета да можеш да си изкарваш нервите
0
0