Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Аз бях на белия кон

Аз бях на белия кон

Аз бях на белия кон
Здравейте, искам да споделя съня си от тази нощ. Бях накъде в полета с много хора (в съня си знаех, че са роднини) и сме на гости, имаше един човек, който се грижеше за коне и аз се завъртях покрай него, започнах да му помагам и преди да си тръгна се качих да пояздя един от конете, беше много лек за яздене и чувството, което усетих беше уникално. Трябваше да си тръгваме от това гости и се оказах на друго място, пак на гости, там имаше конюшна и два коня, като единия беше този който аз яздих, а другия черен, черния беше много див и седеше през цялото време далеч от мен, но закачаше и тормозеше белия.

А белия като ме видеше и се радваше, като малко кученце, аз останах при тях и си играхме с белия кон, после се появи ено малко куче Лабрадор и то дойде да ми се радва и за финал на съня двата коня и кучето изведнъж отидоха до вратата в очакване на някой да влезне, радваха се видимо и когато тя се отвори влезна един човек на кон, който като ме видя слезна от него и се запознахме, непознат е, не съм го виждала, а аз се представих като племенницата. . . . . има ли някакво значение това запознанство. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Nezabravka
Nezabravka
26.03.2018 22:56
Да яздиш кон означава да намериш партньор, съпруг, другар в живота. Черният кон е враг, недоброжелател, близък роднина на партньора, когото ще срещнете. Кучето е приятел в случая, щом е дружелюбно. Човекът, слязъл от коня е някой, който е обвързан в момента на запознанството ви.
8
6