Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Виждам постоянно една непозната жена до леглото ми

Виждам постоянно една непозната жена до леглото ми

Виждам постоянно една непозната жена до леглото ми
Здравейте! Тази нощ ми се случи нещо много необичайно, но не за първи път. Случва ми се да виждам една и съща, непозната жена, в състояние в което съм почти буден. Не е сънна парализа, защото мога да се движа, не чувам необичайни звуци и всички останали неща свързани с нея! Първият път докато спях усетих побутване по рамото, но внимателно, леко, когато някой се опитва да ви събуди без да ви стресне.

Обърнах се и я видях да стои права пред леглото. Беше с дълга черна коса и бледо лице, не помня как беше облечена. Стреснах се, затворих очи, повторих си, че това е само сън и когато ги отворих нея вече я нямаше. Снощната ми среща с нея беше по различна.

Просто се събудих и тя беше седнала до леглото, сякаш бдеше или ме пазеше докато спя. Виждах я с периферното си зрение, затворих си очите и си повторих, че сънувам, но когато ги отворих тя беше още там. Събрах смелост и погледнах към нея. Косата ѝ беше прилежно сресана и беше облечена с една от онези старовремски рокли с издути ръкави, но лицето ѝ беше някак в сянка. Вглеждайки се в нея, тя някак се изгуби, просто избледня и изчезна.

Моля ви, разтълкувайте ми тези две преживявания. Дали тази жена иска да ме предупреди за нещо или пък просто ме пази? Ще ви бъда изключително благодарен, ако ми помогнете! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
22.01.2018 17:16
Зависи къде се случва всичко това. На ново място ли живееш или това е ново събитие за теб. Има ли някаква история сградата и починал ли е някой твой родина наскоро.
13
16
Александра Иванова
Вече вибрациите се дигат все повече и повече хора ще виждат такива неща, не се притеснявай.
45
15
Александра Иванова
Може да сте свързани по-някакъв начин! Попитай родителите си, да не би е ставало нещо в дома ви? Само ти ли я виждаш? По-разказите ако съдя тя е добронамерена към теб..И не виждам проблем. Събери кураж и я заговори знам че е много трудно но не е невъзможно. Опитай се да говориш с нея! Сигурна съм,че много нови неща ще разбереш от нея!
16
15