Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам тази съборетина от няколко години насам

Сънувам тази съборетина от няколко години насам

Сънувам тази съборетина от няколко години насам
От известно време сънувам една къща. Намира се в гора, близо до път. Къщата е изоставена и във всеки сън, в който я сънувам, знам, че тази къща е моя. Сградата е полусрутена, студена, тъмна, но аз винаги чертая планове как ще я преобразя и тя ще заприлича на това, което трябва. Че ще стане мой дом - уютен, светъл, пълен с живот.

Сънувам тази съборетина от няколко години насам.
Може би се дължи на факта, че като малка ходех на нашето "лозе" и там имаше една малка къщурка с две стаи. Тази къщурка вече я няма - срутена е, ограбена, заравнена е със земята.

Може би дълбоко в подсъзнанието ми е останал образът на това къщурче, което смятам да превърна в дом.

Но, реално, то никога няма да е къща повече, тъй като мястото вече е трудно достъпно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
04.07.2018 08:55
Чакай някаква добра вест от роднини,приятели или деца.Ще ти потръгне в работата
0
0
Nezabravka
Nezabravka
11.01.2018 18:44
Когато се омъжих, сънувах много пъти, че влизам в къща, която в съня ми беше моя, но беше обгоряла. Първият етаж нямаше таван, качвах се на втория етаж, той съответно нямаше под. Небето прозираше през гредите на изгорелия покрив. Семейният ми живот в следващите 20 години беше олицетворение на тази разрушена къща. Двата етажа показват броя на враговете ми - цели двама злодеи, които не се наситиха да престъпничат срещу родителските ми права и да вземат насила децата ми от мен, да вредят на здравето им и да рискуват живота им. Все едно аз не съществувах като пълноправен родител. Явно пожарът в къщата олицетворява пожарът, който беше опустошил душите им и те бяха станали злодеи, в които отсъстват срам, съвест и съжаление.
2
2
Пламена M.
Пламена M.
03.01.2018 16:46
Ще ти потръгне в работите. Чакай добра вест от деца и млади роднини.
0
2