Със всеки изминал ден дарбата ми става все по-силна

Със всеки изминал ден дарбата ми става все по-силна
Здравейте! ! !

Във първата си статия споделих, че наследих дарбата да гадая да правя и да развалям магии. Отначало започна само с много силно развита интуиция, знаех какво ще се случи в следащия момент до най-малката подробност. После това изчезна и започнах с картите. Никога несъм си пожелавала това! С всеки изминал ден започвам да надниквам все по дълбоко.

Идват хора при мен за помощ. Преди идваха при пра баба ми но тя почина и тъй като аз я наследих до най малкият детайл идват при мен сега. Помагам им никога неги връщам, наистина ги правя по щастливи. Всякакви хора идват много мие приятно да помагам на хора в беда, но след всеки направен ритуал или надникване в бъдещето се чувствам отпаднала и слаба. Почивам си малко и ми минава. Тъй като бабами отдавна не е сред живите лека и пръст аз няма до кого дасе допитам.

От едно поколение се губи наследяването на тази дарба и само аз съм единствената наследничка. Знам всичко до най малката тънкост, но само тази отпадналост след надникването в бъдещето и правенето на ритуали немога да преодолея все още. С всеки изминал ден ставам все по силна сигорна съм, че бабами ми помага в това. .

Няма да спра да помагам на хората. Неслучайно получих тази дарба, трябва да помагам на хората в беда това е моята мисия, но се чудя дали винаги тази отпадналост след ритуали ще си върви ръка за ръка с тази дарба?[научи повече...]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Mimiii
Mimiii
01.12.2017 22:27
Ти си индиго радвай се, ще се радвам ако се свържем.
2
2