Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Влюбих се накрая в него, а той ме отблъсна

Влюбих се накрая в него, а той ме отблъсна

Влюбих се накрая в него, а той ме отблъсна
Здравейте, търся Вашата помощ, както и съвети в следната история. Всичко започна преди два месеца когато с едно момче започнахме да си комуникираме в социалните мрежи и да се виждаме често, защото живеем в едно общежитие. С течение на времето започнах да забелязвам у него определено държание като: при поздравяване ме прегръща, както и когато си казваме чао. Забелязва до най-малката промяна във външния ми вид или в настроението, ще ми прави комплименти, държи да ходя естествена ( т. ест. без грим), закача се с мен без значение дали сме сами или в компания, смее се на шегите ми, показва че се чувства страхотно в моята компания.

Понякога му скимва да прави снимки на двама ни и да ги праща на приятели или да си ги пази в телефона. Дори един път издялка от парче сапун малко сърце и ми го подари, придружава ме до магазина без значение по кое време е. Винаги е насреща да ми помогне с нещо, дори ми е оказвал помощ когато изпадах в хипогликемия. Но. . . разбира се, винаги има едно "НО". . той през това време си комуникираше с други момичета, излизаше с тях на среща, където той ги канеше, а мен все още не ме поканил на истинска среща.

Дори е установявал сексуален контакт с тях, а с мен не защото аз не желаех, както и той не правеше намеци, че иска. Единственото нещо, което мога да нарека и считам за сериозно, е когато сме седели до късно в неговата стая, и аз заспивах на неговото легло и той да е лягал до мен и да сме се гушкали. Не сме се целували по устните, а само по бузите.

И всичко беше наред, докато аз не прецених, че е крайно време да му призная че го харесвам, защото се притеснявах, някое друго момиче да ми го "отмъкне", и когато му признах, той ми каза: Аз не търся връзка, искам да си живея, защото ми омръзна от ЖЕНСКИТЕ ГЛУПОСТИ! . Това ме отблъсна, нарани ме и най-вече ме обърка.

Оттогава аз не спирам да си задавам въпроса, къде е проблема, защо той не иска да има нещо с мен след като се държи така, и като се чувства добре с мен. И въпреки това, той продължава да се държи както преди, без промяна, без да се отдръпне или изобщо да спре контакт с мен. Затова, мили читатели, много ще съм ви благодарна, да ми изясните проблема в цялата ситуация, и дали имам шанс изобщо да го спечеля като повече от приятел.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#185606
Недей,защото после ще страдаш !
1
0
Veliko Mitev
Veliko Mitev
14.11.2017 18:18
Съжалявам да го напиша, но той сам ти е казал как стоят нещата и ти трябва да го приемеш. Ако искаш сериозни отношения, по-добре не се занимавай с него, защото само ще се възползва от теб и после ще захвърли. Изглеждаш свястно момиче и заслужаваш нещо по-добре, а не някой пикльо, който иска само да се позабавлява с теб.
3
0
Zlatomira Anastasova
Zlatomira Anastasova
16.11.2017 21:03
Благодаря, като цяло спрях да храня надежди, но той си продължава с милото отношение, пишем си и се интересува от мен. Все пак спазвам дистанция и не показвам, че съм вманиачена и не го безпокоя, за да не го отблъсна! :)
4
0
Пламена M.
Пламена M.
13.11.2017 15:19
Отговорът на въпроса се крие в самия въпрос и ти много добре до знаеш. Смисъл - кое не разбра? Той не търси сериозна връзка. Това е. Но няма нищо против да спи с теб. Ако му пуснеш - добре дошло. Ако ли не - скоро ще спреш да спиш в стаята му. Това е. Приеми, че някои хора просто не търсят връзка.
4
0