Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Русото момиче и смачканите водни кончета?

Русото момиче и смачканите водни кончета?

Русото момиче и смачканите водни кончета?
Здравейте!

Снощи сънувах как съм отново в училище, обаче през юли. Беше много мрачно навън, тъкмо бях влязла в училището и ходех по един коридор, когато зад мен едно момиче с руса коса и розова рокля ме избута. Аз не ѝ обърнах особено внимание и продължих. Бях в салона по физическо със стария си клас и госпожата по физкултура. Тя май ни говореше нещо, след което играехме и така приключи часа.

Не помня много детайли, но по-важното бе, че отново се озовах в коридора и този път русото момиче вървеше пред мен с нейна приятелка, а зад себе си носеше някаква цветна картина. Аз я настъпих, защото рисунката буквално ми се влачеше в краката и в момента, в който го направих момичето се обърна, вдигна ми крака и го отмести от картината си. Изнервих се, мисля че ѝ казах нещо, не помня какво точно, след което продължих да ходя в претъпкания коридор.

Свършиха часовете и отново бях в коридора, този път се бях запътила към изхода, а това момиче-пак пред мен! Мисля, че ми каза нещо или направи нещо с което много ме ядоса. Аз започнах да й се заканвам, май я бях и обидила(от което много се засрамих, чудех се защо се дължа по този начин, опитвах се да направя нещо, но съня си продължаваше. . . ). Застанахме лице в лице, тя беше горе-долу с една глава по-ниска от мен. Чувствах се безсилна и в отчаянието си опитах да дръпна чантата й, която също беше розова, но не успях.

Тогава се пренесох в библиотеката с няколко момичета от класа на русото, който ми казаха, че тя днес е имала рожден ден, а също и че е ходела с патерици, в което не намерих логика. . . Но все пак ми стана жал за момичето, мислех си как ще му се извиня, поговорих малко с приятелките й, които седяха на една маса, всичките с триъгълните шапчици за рожден ден и чакаха момичето с розовата рокля да дойде.

Изведнъж излязох от училището, явно вече забравила кавгата, и тръгнах към спирката да чакам автобуса. Навън продължаваше да бъде мрачно когато съзрях автобуса в далечината. Но вместо него на спирката спряха две малки, кръгли коли с номера на превозното средство. Аз стоях там за малко и говорех нещо на баба си и когато пак се обърнах към малките коли те бяха станали с размера на топчета, а вътре в тях имаше две водни кончета, които се готвеха да излетят. Те тъкмо щяха да излязат, когато някакъв старец ги настъпи докато минаваше. . . и тогава се събудих.

Нямам си и на идея, какво означава настъпената рисунка, нито моето отношение спрямо русокосото момиче.
Проверих в сайта и открих това:

1. Присъни ли ви се русокосо момиче, това е предупреждение, че на пътя ви ще се изправи изкушение.

2. Ако обаче му се отдадете, ще платите скъпо и прескъпо за моментното си удоволствие.

. Розова рокля ако си купувате или носите насън, това е знак, че ще изживеете сладка романтично любовна авантюра.

2. Само от вас ще зависи дали ще прерасне в нещо по-сериозно.

1. Празнува ли някой рожден ден, ще получиш подарък, който не си очаквал.

2. Видиш ли насън рисунка, предстои ти да страниш от близките и приятелите си, ще се усамотиш.

Моля някой да ми помогне да разтълкувам до край съня си. Лек ден!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
09.08.2017 15:17
Русото момиче ще те прелъстява на рожден ден. Тя ще те вкара в беля, която ще те отдалечи от роднините ти.
0
0